...

Neem niet alles van mij aan, laat klanten hun zegje doen!

“Voordat ik mijn gegevens en motivaties aan Stralend Solliciteren doorgaf had ik zelf een sollicitatiebrief + cv geschreven. Al snel merkte ik dat in de afgelopen 15 jaar veel veranderd is. Sollicitatiebrieven van toen zijn niet meer van deze tijd. Hierdoor werd ik ook afgewezen vanwege (gebrek) aan motivatie. Het is niet het gebrek aan motivatie maar het uiterlijk van de brief. Doordat Remi de motivaties zo goed naar voren laat komen in de brief en cv en deze bovendien een stralend uiterlijk heeft gegeven, vallen ze overal direct op. De brieven zijn er bij alle instellingen uitgehaald (totaal 3 sollicitatiegesprekken). Nu zit ik ineens in de luxe positie: welke instelling zal ik uitzoeken? Ik heb voor mij de mooiste instelling uitgekozen en kan er straks mijn nieuwe carrière beginnen. Na zo`n steun in de rug verdwijnen alle negatieve gedachten en ziet de toekomst er weer stralend uit.”

Alex van W.

BBL verzorgende IG

“Bedankt voor de fantastische service, het was de investering zeer zeker waard. De sollicitatiebrief die Remi schreef was al direct perfect. Ik had er niets op aan te merken. In het cv wilde ik een paar wijzigingen hebben die naar behoren netjes en snel zijn aangebracht. Ik wil je site dan ook absoluut met een 10/10 beoordelen vanwege de fantastische en snelle service. Ik ga je zeer zeker aanbevelen!”

Marty S.

Servicedeskmedewerker

“‘Een cv en goede sollicitatiebrief maken, dat moet ik toch zeker zelf kunnen’, dacht ik. Meer ter bevestiging zocht ik contact met Remi. “Ik ben mij ervan bewust dat de brief nog niet ‘af’ is. Kun jij me nog wat tips geven?” Remi bleek een professional. Aan mijn cv en brief moest nog heel wat herschreven te worden! Nu heb ik vertrouwen in mijn cv en brief en kan ik de markt op! Mijn advies uit eigen ervaring, ga niet zelf rommelen maar schakel Remi in. Hij verdient zich onmiddellijk terug!”

Marc H.

Salesmanager

“In 4 dagen tijd diende ik een assessment te maken en zag hier erg tegen op. Remi heeft mij hierbij geholpen en dankzij zijn heldere manier van uitleggen en aanpakken heb ik het assessment met een goed resultaat weten te behalen! Ik wil Remi enorm bedanken voor zijn inzet. Ik had het gevoel dat ik echt op hem kon rekenen! Ik heb zijn dienst als zeer waardevol ervaren. Remi is een ontzettend ervaren en betrokken professional!!”

Claudia C.

Studente

“Mijn grootste probleem was dat ik niet meer wist hoe ik een behoorlijk ongeorganiseerd cv weer op de rit kon krijgen. Ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Voordat ik zijn dienst nam hebben we kort gepraat en dit heeft mij aan het denken gezet. Vervolgens zijn we een goed cv gaan maken. Ik voelde mij op sommige momenten wel eens dom, doordat ik totaal niet wist wat hij bedoelde; zo ver stond ik van het maken van een cv af. Maar Remi stelde hij mij op het gemak en gaf hij mij geruststelling. Na de samenwerking met Remi voelde ik mijn marktwaarde sterker worden. Kortom hij is een een prof.”
Bertus H.

IT-consultant

“Ik had twijfels of mijn motivatiebrief de lezer wel kon boeien. Hierdoor voelde ik mij af en toe wat onzeker bij de brieven die ik verstuurde en wist ik niet of ik wel op de goede weg was. Met de brief die Remi voor mij heeft gemaakt ben ik zelfzekerder geworden om sollicitaties de deur uit te sturen. De opbouw van de brief klopt, de brief loopt en leest lekker en het belangrijkste: ik zie mijzelf nu op een goede en representatieve manier terug in de brief!”
Warsha B.

Secretaresse

“Met een opgeblazen gevoel zat ik al enkele weken zelf te ploeteren op een sollicitatiebrief. Ik had hulp nodig voor een goede sollicitatiebrief maar twijfelde erg om hulp in te schakelen omdat mijn portemonnee het onmogelijk toeliet. Hulp inschakelen in deze situatie was voor mij een bijzonder lastige en pijnlijke beslissing. Toen ik toch de knop eenmaal had omgezet en had besloten een behoorlijke sprong in het diepe te maken, wist ik al snel dat ik de goede keuze had gemaakt. Het resultaat was in 1 woord: fantastisch! De brief heeft voor mij in korte tijd geleid tot 2 sollicitatiegesprekken. Ik beschrijf Remi als een goudeerlijke jongen die immens veel waarde levert voor de relatief kleine investering die ik heb gemaakt.”
Jurjen M.

Salesmanager

“Ik heb erg van de zeer goede en snelle dienstverlening van Remi genoten. Voorheen heb ik altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn cv helder te op te bouwen. Daarom koos ik ook voor de voor het opnieuw samenstellen van zowel het cv als de motivatiebrief. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn cv en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Want anno 2016 moet je echt boven de rest uitsteken en Remi’s kennis  draagt daar zeker bij. Voor een sterk cv en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!! Een meer dan tevreden klant.”
Rishi G.

Host Axxicom Schiphol

“De reden dat ik je dienst aannam was gebrek aan tijd. Ik wilde voor een bepaalde datum de motivatiebrief de deur uit hebben alleen had niet voldoende vrije tijd om een brief op te stellen. Het hield me bezig omdat de vacature waarop ik heb gesolliciteerd mij erg aansprak en mij het gevoel gaf dat dit de baan was die goed bij mij zou passen. Na de samenwerking viel een last van mij schouders. Ik heb je brief met veel tevredenheid gelezen en zelf nog enkele aanpassingen gedaan voordat de brief de deur uitging.”

Vanisha G.

Pedagoog/opvoedkundige

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde cv. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ’touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Z.

Productieleider/Senior Operator, Wegener Nieuwsdruk

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa L.

Jurist

“Ik ben met het door jou gemaakte cv uitgenodigd op een aantal gesprekken, waaronder voor de functie waarvoor ik het cv liet herschrijven. Uiteindelijk had ik de luxe dat ik voor een van de andere functies waar ik het nieuwe cv voor heb gebruikt, ben aangenomen. Dus bij deze hartelijk bedankt voor de goede service, met een mooi resultaat!”

Martijn O.

-

“Na lange tijd in het buitenland te hebben gewerkt, wilde ik heel graag voor een positie in Nederland solliciteren. Ik vond het best wel lastig om mijn motivatie kort en krachtig in een brief weer te geven. Ik heb heel veel ervaring maar niet de juiste papieren voor de functie. Remi heeft mij in een zeer korte tijd geholpen om voor mij een passende motivatiebrief te schrijven en mijn CV helemaal aan te passen. Wat ik heel fijn vond is dat hij mij in het hele proces erbij betrok. Ook moest ik een aantal vragen beantwoorden omtrent mijn motivatie. Op deze manier heeft hij een mooi brief voor mij opgesteld waarin ik mezelf helemaal kon herkennen.
Ik kwam op internet natuurlijk heel veel bedrijven tegen maar de persoonlijk aanpak van Remi spraak me heel erg aan en ik had meteen er een goed gevoel bij.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, levertijd en het contact dat heel soepel verliep. Remi reageerde altijd meteen op mijn e-mails en mijn brief en CV was voor de afgesproken tijd klaar. Voorlopig blijf ik in contact met Remi, want ik wil heel graag een sollicitatietraining / coaching van hem krijgen.”

Mika K.

Onderzoeker Raad v.d. Kinderbescherming

“Ik had al meerdere keren gesolliciteerd op de functie hoofdagent maar alle keren afgewezen, ik had geen idee of het aan de inhoud lag of iets anders, maar toch wil ik er alles uit halen wat mogelijk was. Na de samenwerking met Remi voel ik me zekerder en is mijn sollicitatie van goed naar perfect gegaan! Nu heb ik er echt alles eraan gedaan om een perfecte sollicitatie te schrijven en dat voelt goed. De service van Remi is in één woord perfect. Remi is een persoon die precies kan inschatten wat de wensen van de klanten zijn en past zich hier heel goed op aan. Verder verloopt de communicatie echt super en reageert hij snel op vragen.”

Clim M.

Student

Remi heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verkrijgen van mijn droombaan! Ik had eerder op andere vacatures gereageerd en steeds had ik na het eerste gesprek met de toekomstige werkgever mijn twijfels. En steeds gebeurde het maar dat ik werd afgewezen en ik werd hier zo moedeloos van, vooral omdat ik de gesprekken goed voorbereidde en ik weet wat ik in mijn mars heb.. Uiteindelijk kwam ik bij Remi terecht en kon ik op korte termijn een Skype sessie boeken, waar we een tweetal NLP-technieken hebben geoefend. Dit heb ik steeds een week lang, iedere avond herhaald en ik merkte verandering! Ik heb mezelf hiermee sterker gemaakt, ik had een hele andere insteek bij het volgende eerste gesprek en ik merkte dat ik heel zelfverzekerd was, heel enthousiast en ook wat nonchalanter. Zoals ik eigenlijk ben, maar dat nooit echt kon laten zien op zo’n eerste gesprek vanwege de zenuwen en omdat ik alles goed wil doen.
Nou, de vruchten wierpen zich af, gelijk werd ik de volgende dag gebeld voor het tweede gesprek en ook dat iedere avond voorbereid met de NLP-technieken. Uiteindelijk vonden ze mij de beste kandidaat en heb ik de baan gekregen! Kortom, als je twijfels hebt, neem contact op met Remi en hij zorgt er echt voor dat je stralend solliciteert!”
Chantal J.

Studente

“Ik had het volgende probleem: ik was inspiratieloos en besloot om eens te solliciteren met een heel andere brief. Ik wist niet goed hoe ik het moest aanpakken en wilde hulp erbij. Ik koos voor Stralend Solliciteren. Al direct na het eerste concept zag ik dat je het werk serieus neemt en wist ik dat jij je best zou doen om er iets goeds van te maken. Ik ben blij dat ik zo makkelijk hulp heb gekregen bij het schrijven van een voor mij compleet nieuwe sollicitatiebrief. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!! Je werkt heel snel nog sneller dan de 48 uur die op de site staat en je verwerkt mijn motivatie goed in de brief.”

Abdel B.

Operator

“Voordat ik hulp kreeg van Remi had ik altijd problemen met de capaciteitstesten die ik bij de meeste bedrijven waar ik solliciteerde voorgeschoteld kreeg. Ik kwam vrijwel nooit door de capaciteitstesten heen, wat mij toen erg frustreerde. De samenwerking met Remi heeft mij heel erg goed geholpen doordat hij alle kneepjes van het vak kent. Na een cursus bij hem gevolgd te hebben kan ik nu zelfstandig en met gemak elke capaciteitstest maken. Remi is professioneel, sympathiek en zeer vriendelijk. Hij stond altijd voor me klaar en ik ben hem dan ook erg dankbaar voor zijn heldere uitleg.”

Karim C.

IT-consultant

“Ik ben erg tevreden over de sollicitatiebrief die Remi heeft gemaakt. Snelle reactie: binnen 1 dag. Hij geeft ook tips voor mijn cv. Hij denkt gewoon mee. Aanbevolen dus voor iedereen die een goede, snelle sollicitatiebrief of cv wilt.”

M. van Boksel

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en cv. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley S.

Schipper

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!

Eric D.

“Ik zat vast in een vast stramien van mijn sollicitatiebrief, na tig brieven te hebben geschreven is het moeilijk om hier vanaf te wijken. Op deze manier is het wel gelukt, en heb ik brief met een ander uitgangspunt. Ik zat vast maar heb nu weer lichtelijk hoop. Ik hoop dat het tot een gesprek leidt en uiteindelijk tot een baan die ik wil. Ik ben gewoon heel tevreden over de kwaliteit en voel me goed over de brief. Je werkt snel, je luistert naar mij en probeert een goede combinatie te maken. Ik zie het voor nu weer even zitten 🙂 “
Jennifer L.

“Ik zat met het volgende probleem: “het verkopen van mijn kunnen en kennen”. Ik werd er moedeloos en soms zelfs paniekerig van. Het werk uit handen geven aan een ‘kenner’ gaf mij veel rust. Ik dacht “Prima, het wel of niet vinden van een baan zal in ieder geval niet aan mijn cv liggen”. Zoals gezegd, het geeft rust. Er komt al zoveel tegelijk op je af in deze tijd. Remi heeft mij goed geholpen, ik ben zeker tevreden.”

Marcel B.

Grafisch vakman

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa K.

Student

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en cv. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete S.

Jurist

“Wat was jouw sollicitatie-workshop “omgaan met afwijzingen” gisteren boeiend en inspirerend! Heel erg bedankt Remi.”

Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange