Yes, eindelijk uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek voor die baan die je zo graag wilt!

Maar je voelt de zenuwachtigheid al weer opkomen, en begint zelfs een beetje te twijfelen.

Je schiet een beetje in de stress, voelt je ongemakkelijk en de angst slaat toe. Wat te doen?

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het juiste adres!

Hulp bij sollicitatiegesprek main

Wanneer je extra zelfvertrouwen nodig hebt

Komt het volgende je bekend voor?

 • Je voelt je vaak onzeker; tijdens maar ook al voor het sollicitatiegesprek
 • Je voelt je zenuwachtig, ongemakkelijk en oncomfortabel
 • Je straalt niet uit wat je eigenlijk wilt uitstralen omdat je verkrampt bent van de stressvolle situatie
 • Je klapt dicht wanneer je alleen al denkt aan die lastige vragen die zullen komen
 • Je hebt weinig zelfvertrouwen en wellicht een laag zelfbeeld (althans die indruk wek je bij de werkgever)
 • Je merkt een lichamelijke reactie als je alleen al denkt aan een komend sollicitatiegesprek
 • Er razen gedachtes in je hoofd in het kader van “ik zal het deze keer ook toch wel weer niet worden”
 • Je geeft té snel antwoord op een vraag en hebt hier achteraf spijt van en denkt “hoe kon ik dat nou toch zo onhandig gezegd hebben?
 • Denk je te veel na over wat je wilt gaan zeggen, en straal je hierdoor niet meer echt je enthousiasme uit?

En zou je graag het volgende willen bereiken:

 • Meer rust en kalmte ervaren en vanuit deze rust een weloverwogen antwoord geven?
 • Het zelfvertrouwen dat je op andere terreinen wel hebt willen inzetten in je sollicitatiegesprek?

Dan is een coachingcall “Zelfvertrouwen voor het sollicitatiegesprek” voor jou de oplossing!

Zelfvertrouwen voor het sollicitatiegesprek

Op gesprek komen is tegenwoordig al een behoorlijke klus. Maar tijdens het sollicitatiegesprek, dan begint het pas echt. De baan ook echt scoren is een vaardigheid op zich. En niet iedereen is hier goed in.

Er leeft het idee dat zenuwachtigheid normaal is e.d. het zijn echter ineffectieve onbewust aangeleerde gedragspatronen die eenvoudig te doorbreken zijn. Net zoals er public speakers zijn die uitstraling hebben en hiermee het publiek naar hun hand zetten.

 • Van zenuwachtigheid naar enthousiasme.
 • Van onzekerheid naar zelfvertrouwen.
 • Van lichamelijke onrust naar het uitstralen van rust en ontspanning.

Wat een coachingcall jou gaat opleveren:

 • Een ijzersterke sollicitatiegesprek mindset: het sollicitatiegesprek instappen met de mindset, dat je al de baan hebt.
 • Kun je je voorstellen dat dit je nieuwe realiteit is? Dat je dit in alle cellen van je lichaam voelt?
 • Dat het zelfvertrouwen van alle kanten van jou afspat, zelfs nog voordat je je mond opent heb je hen al op je hand.

Letterlijk. Zo krachtig zijn de technieken die ik heb om jouw zenuwachtigheid om te zetten naar optimaal zelfvertrouwen.

Is dit ook wat jij wilt?

Hoe gaat het in zijn werk

Deze dienst is een must wanneer je solliciteren echt serieus neemt en je realiseert dat een kleine tekortkoming het verschil kan zijn tussen wel en geen baan. Mensen die in staat zijn om een sterke eerste indruk te maken en deze vasthouden zijn over het algemeen de mensen die blijven hangen, dagen na het gesprek zelf.

Hoe: Online Skype-coaching call.
Duur: min. 60 – max. 75 minuten (dit is voldoende)

Je ontvangt achteraf mijn aantekeningen en een recording van de opname zodat je je volledig kunt openstellen voor de sessie en er zo het maximale uit haalt.

Energie steken in het solliciteren zelf, brief en cv, kost veel tijd en energie. En hoe jammer zou het dan zijn lm de bal weer niet in te koppen?

Laat geen kansen meer liggen en bewapen jezelf met de best mogelijke ammunitie: zelfvertrouwen. Laat dit van binnenuit toe op het moment van gesprek zonder belemmerende gedachtes en onzekerheden.

Twijfel je nog en wil je eerst vrijblijvend online kennismaken?

Klik dan op onderstaande knop om een kort gesprek aan te vragen

Remi heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verkrijgen van mijn droombaan! Ik had eerder op andere vacatures gereageerd en steeds had ik na het eerste gesprek met de toekomstige werkgever mijn twijfels. En steeds gebeurde het maar dat ik werd afgewezen en ik werd hier zo moedeloos van, vooral omdat ik de gesprekken goed voorbereidde en ik weet wat ik in mijn mars heb. Uiteindelijk kwam ik bij Remi terecht en kon ik op korte termijn een Skype sessie boeken, waar we een tweetal NLP-technieken hebben geoefend. Dit heb ik steeds een week lang, iedere avond herhaald en ik merkte verandering! Ik heb mezelf hiermee sterker gemaakt, ik had een hele andere insteek bij het volgende eerste gesprek en ik merkte dat ik heel zelfverzekerd was, heel enthousiast en ook wat nonchalanter. Zoals ik eigenlijk ben, maar dat nooit echt kon laten zien op zo’n eerste gesprek vanwege de zenuwen en omdat ik alles goed wil doen. Nou, de vruchten wierpen zich af, gelijk werd ik de volgende dag gebeld voor het tweede gesprek en ook dat iedere avond voorbereid met de NLP-technieken. Uiteindelijk vonden ze mij de beste kandidaat en heb ik de baan gekregen! Kortom, als je twijfels hebt, neem contact op met Remi en hij zorgt er echt voor dat je stralend solliciteert!”
Chantal

Studente

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student

× Start hier direct een chat
Secured By miniOrange