Yes, eindelijk uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek voor die baan die je zo graag wilt!

Maar je voelt de zenuwachtigheid al weer opkomen, en begint zelfs een beetje te twijfelen.

Je schiet een beetje in de stress, voelt je ongemakkelijk en de angst slaat toe. Wat te doen?

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het juiste adres!

Hulp bij sollicitatiegesprek main

Hulp bij het sollicitatiegesprek

Een ijzersterke sollicitatiegesprek mindset: het sollicitatiegesprek instappen met de mindset, dat je al de baan hebt.

Kun je je voorstellen dat dit je nieuwe realiteit is? Dat je dit in alle cellen van je lichaam voelt?

Dat het zelfvertrouwen van alle kanten van jou af spat! Voordat je je mond opent heb je hen al op je hand.

Hoe anders zou een werkgever jou sollicitatie gaan ervaren als jij deze sollicitatiegesprek mindset daadwerkelijk beheerst?

Hoe veel overtuigender zou je zijn?

Wellicht hebben de volgende vragen al eens je aandacht gekregen:

 • Ben je wel écht jezelf tijdens een sollicitatiegesprek?
 • Heb je jouw lichaamstaal onder controle of heeft je lichaam jou onder controle? (Kan het zijn dat jouw lichaamstaal jou al ‘verraad’ zonder dat je het zelf door hebt?)
 • Weet je hoe je een zo goed als perfecte eerste indruk maakt?
 • Weet je hoe je jouw communicatie afstemt op degene aan de andere kant van de tafel, zodat je beter begrepen wordt en je je boodschap effectiever kunt overbrengen?
 • Weet je welke attitude je dient aan te bezitten en welk gedrag je juist koste wat kost moet vermijden?
 • Weet je om te gaan met lastige vragen? Hoe reageer je op een vraag die je niet kunt beantwoorden? Durf je bijvoorbeeld een stilte te laten vallen?
 • En hoe zorg je voor een gezonde balans tussen het antwoord geven op vragen en jezelf laten zien middels eigen inbreng in het gesprek?

Is je antwoord geen volmondige “JA!” op AL deze vragen, dan is de kans aanwezig dat je de boot wederom zult missen.

 • Heb jij een ijzersterke mindset; de mindset van een winnaar?
 • Voel jij je dé aangewezen persoon, de expert, voor deze functie?
 • Heb je het volste vertrouwen erin dat jij deze baan gaat scoren en ook daadwerkelijk verdient?

De feiten op een rijtje:

Goed is niet goed genoeg, in deze tijd.

Solliciteren anno 2017 is niet gemakkelijk. De selectieprocedures zijn zeer pittig tegenwoordig en de werkgever heeft de mensen voor het uitkiezen, bij sommige vacatures wel meer dan 500 sollicitanten.

Bedrijfsinfo opzoeken, je contactpersoon voor het sollicitatiegesprek op LinkedIn bekijken, jouw sterke en zwakke punten formuleren en de werkervaringen met de STARR-methode van buiten leren… dat doen je mede sollicitanten ook echt al wel.

Je maakt hier niet het verschil mee.

Op gesprek komen is tegenwoordig al een behoorlijke klus. Maar tijdens het sollicitatiegesprek, dan begint het pas echt. De baan ook echt scoren is een vaardigheid op zich. En niet iedereen is hier goed in.

Maar je hebt geluk. Het is te leren.

Sollicitatiegesprek Coaching

Tijdens Sollicitatiegesprek Coaching kan je helpen met bovenstaande beschreven zaken.. en meer.

Denk o.a. aan:

 • Een perfecte eerste indruk maken. Je krijgt deze kans maar een keer.
 • Controle over emoties: Een overheersend gevoel van zelfvertrouwen en enthousiasme in plaats van zenuwachtigheid en aarzeling. Letterlijk stralend solliciteren (zie testimonial).
 • Snel een diepe connectie maken. Razendsnel een klik maken met de persoon zodat hij zich comfortabel en op zijn gemak voelt bij jou. Alsof jullie elkaar al lange tijd kennen.
 • Invloedrijke gesprekstechnieken. Je wordt als een samurai vechter die zich moeiteloos door alle lastige vragen heen manoeuvreert: Welke vragen gaan zij waarschijnlijk stellen, waarom, welke antwoorden kun je het best geven, en waarom, en wat willen ze nou eigenlijk ‘echt’ van je weten.
 • Communiceren op het onbewuste niveau: Communiceren tussen de woorden door. Net zo effectief als de Coca cola reclames.
 • Criteria-elicitatie: communiceren op het niveau van waarden, en tijdens het gesprek de criteria boven water halen en in beeld krijgen die er echt toe doen en waarop je moet scoren om je droombaan te pakken te krijgen.
 • En meer…

Kun je je voorstellen hoe je je zou voelen als je dit echt tot in de puntjes beheerst?
Hoe zie je jezelf binnenkomen?
Hoe zullen mensen naar je kijken en wat zullen ze achteraf over jou praten?

Dit alles kan ik jou leren. En dit kan je moeiteloos inzetten tijdens je sollicitatiegesprek.

Als je op een volgend sollicitatiegesprek wilt verschijnen zonder deze voorbereiding, is dat een duidelijke keuze geweest. Kom later echter niet bij mij aankloppen met hangende pootjes bij mij terug.

Ik heb het over “the next level”. Sterk overkomen, net als een filmacteur, alleen dan van nature. Kracht puttend uit jezelf. Geen maskers. Je voert geen act op. Innerlijke kracht. Daar heb ik het over.

Heb je er ooit over gedacht dat jij dit ook zou kunnen bereiken?

Ik ben er absoluut van overtuigd dat jij dit kun en wil je hierbij helpen en wil je graag stralend laten solliciteren zoals je dat verdient.

En zeg nou eens eerlijk:

Je wilt toch ook niet wéér te horen krijgen dat je niet de kandidaat bent waarnaar ze op zoek zijn?

Hulp bij sollicitatiegesprek: coaching

Coaching vindt op de volgende manier plaats:

 • Online coachingsessie via Skype.
 • Aantal sessies: 3.
 • Duur sessie: min. 60 minuten (we nemen zoveel tijd als nodig is),

In deze sessie gaan we uitvoerig één of meerdere problemen doelgericht aanpakken en hierop coachen. Dit doe ik voornamelijk via NLP, omdat dit naar mijn idee de beste resultaten geeft in het kader van gedragsverandering (het herstructureren van aangeleerd -niet functioneel- gedrag).

Dit zijn erg eenvoudige technieken die er voor zorgen dat wenselijk ‘nieuw gedrag’ effectief wordt aangeleerd en op het moment supreme (het sollicitatiegesprek) ook daadwerkelijk tot expressie komt.

Wacht niet langer en maak vandaag de keuze om voor eens en voor altijd te kiezen om jezelf optimaal te laten schitteren en stralen tijdens het sollicitatiegesprek en vol zelfvertrouwen je werkgever te overtuigen.

Klik op onderstaande button om jouw sollicitatietraining direct te bestellen!

100% tevredenheid + “No cure, no pay” – Garanties

Ik ben zo overtuigd van deze methode, dat ik je zowel de “100% tevredenheid” als de “No cure, no pay”-garanties aanbied. Geld verdienen zonder mensen daadwerkelijk te helpen is niet iets waar ik mij schuldig aan wil maken. Het eindresultaat is dus precies dat resultaat dat je wilde behalen. Gegarandeerd. Zo niet, dan krijg je je investering terug.

Remi heeft mij ontzettend goed geholpen bij het verkrijgen van mijn droombaan! Ik had eerder op andere vacatures gereageerd en steeds had ik na het eerste gesprek met de toekomstige werkgever mijn twijfels. En steeds gebeurde het maar dat ik werd afgewezen en ik werd hier zo moedeloos van, vooral omdat ik de gesprekken goed voorbereidde en ik weet wat ik in mijn mars heb. Uiteindelijk kwam ik bij Remi terecht en kon ik op korte termijn een Skype sessie boeken, waar we een tweetal NLP-technieken hebben geoefend. Dit heb ik steeds een week lang, iedere avond herhaald en ik merkte verandering! Ik heb mezelf hiermee sterker gemaakt, ik had een hele andere insteek bij het volgende eerste gesprek en ik merkte dat ik heel zelfverzekerd was, heel enthousiast en ook wat nonchalanter. Zoals ik eigenlijk ben, maar dat nooit echt kon laten zien op zo’n eerste gesprek vanwege de zenuwen en omdat ik alles goed wil doen. Nou, de vruchten wierpen zich af, gelijk werd ik de volgende dag gebeld voor het tweede gesprek en ook dat iedere avond voorbereid met de NLP-technieken. Uiteindelijk vonden ze mij de beste kandidaat en heb ik de baan gekregen! Kortom, als je twijfels hebt, neem contact op met Remi en hij zorgt er echt voor dat je stralend solliciteert!”
Chantal

Studente

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student