...

Je hebt een geschikte vacature gezien en wilt gaan solliciteren met een opvallende brief die ook daadwerkelijk gelezen gaat worden.

Je cv is op orde en je weet dat je de functie prima aankan.

Wat je alleen nog nodig hebt is een onderscheidende sollicitatiebrief

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het goede adres!

sollicitatiebrief bestellen

Sollicitatiebrief

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jouw sollicitatiebrief met enorme bewondering wordt gelezen, en de volgende indruk gewekt is: “Jou moeten we hebben!”

Dit terwijl jouw nieuwe werkgever op het puntje van zijn stoel zit en met met een tevreden glimlach jouw brief aandachtig leest.

En dat na het lezen van jouw brief, tijdens de lunchpauze, jouw naam meerdere malen met trots wordt genoemd.

“Ik ben binnen!” hoor je jezelf al zeggen.

Of dat de werknemers al met een warm gevoel aan tafel zitten op de dag van het sollicitatiegesprek, nog zelfs voordat ze jou hebben ontmoet?

Kun je het je voorstellen, dat zij net zo enthousiast over jou zijn, als jij over je droombaan? En zie je het als een zeer reële mogelijkheid om deze eerste indruk daadwerkelijk te gaan maken?

Ik zal je iets verklappen…

Veel mensen denken dat een eerste indruk pas gemaakt wordt op het sollicitatiegesprek zelf. Helaas pindakaas. De allereerste indruk wordt gemaakt op basis van je sollicitatiebrief en cv. En wat voor een geweldige eerste indruk laat je achter, wanneer je nieuwe je brief met lovende complimenten en bewondering ontvangen wordt?

Hoe zou dat voelen voor jou? Zou er ook een glimlach op je gezicht verschijnen?

En hoe anders zou jij je voelen en gedragen als je sollicitatiegesprek er aan komt en je te horen hebt gekregen dat jij je al goed in de kijker hebt gespeeld en mensen op voorhand al een bijzonder goed gevoel over je hebben? Wat zou je tegen jezelf zeggen?

Misschien zou je dan wel met een hele ander humeur uit bed stappen en het sollicitatieproces van een compleet nieuw perspectief bekijken?

Hoe zou je je voelen als je weet dat je deze brief in handen hebt?

Ik heb erg goed nieuws voor je: Ik kan je precies hiermee helpen.

Jouw nieuwe sollicitatiebrief:

  1. Ziet er buitengewoon gelikt uit en presenteert jouw motivatie, kwaliteiten, vaardigheden en ambities op de best mogelijke manier
  2. Is overtuigend en positief geformuleerd
  3. Voelt goed, leest gemakkelijk weg en weerspiegelt jouw persoonlijke motivatie voor dit bedrijf optimaal
  4. Sluit naadloos aan op je cv
  5. Is origineel en geheel op maat gemaakt en naar jouw tevredenheid (tevredenheid gegarandeerd!)

Een dergelijke brief is hard nodig in deze tijd. Iets dat ik je ook wil vertellen, en iets dat je waarschijnlijk al weet, is dat in deze tijd het volgende geldt: “goed is niet goed genoeg”.

Deze sollicitatiebrief biedt jou de allerbeste kansen voor solliciteren anno 2018. Waarom? Je koopt als het ware niet alleen een uitstekende sollicitatiebrief, maar ook mijn brainpower. Plus ik garandeer je 100% tevredenheid. Weeg dan de prijs nog maar eens af tegen alle kosten van het ‘niet bestellen’.

En mocht je nou toch nog denken, dat je deze brief niet kunt veroorloven. Vraag je dan echt eens af… en neem hier echt even de tijd voor… of je het nog wel langer kunt veroorloven om niet lekker aan de slag te zijn en thuis te zitten, je kennis en vaardigheden te laten verwateren, terwijl je gat op je cv alsmaar groter aan het worden is…

Ik kies er voor om te werken met mensen die echt in zichzelf geloven, of althans hiertoe bereid zijn, op zoek gaan naar mogelijkheden om zaken wél voor elkaar te krijgen, en situaties keer op keer van de positieve kant bekijken. Dit zijn overigens ook de mensen waar je werkgever stiekem naar op zoek is en no matter what in zijn team wilt hebben.

Sollicitatiebrief bestellen

Ook jij bent het waard om met te solliciteren met de beste kansen en met de best mogelijke middelen!

Wees slim:

– Solliciteer effectief
– Bespaar tijd
– Word uitgenodigd.

En zeg nou eens eerlijk:

Je wilt toch ook niet meemaken dat nadat je CV in de smaak is gevallen, je het gesprek toch net niet haalt vanwege je brief?

P.S. Na bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar een webpagina waarin uitvoerig beschreven staat welke informatie ik van je nodig heb en hoe je deze kunt aanleveren.

“Ik had twijfels of mijn motivatiebrief de lezer wel kon boeien. Hierdoor voelde ik mij af en toe wat onzeker bij de brieven die ik verstuurde en wist ik niet of ik wel op de goede weg was. Met de brief die Remi voor mij heeft gemaakt ben ik zelfzekerder geworden om sollicitaties de deur uit te sturen. De opbouw van de brief klopt, de brief loopt en leest lekker en het belangrijkste: ik zie mijzelf nu op een goede en representatieve manier terug in de brief!”
Warsha B.

Secretaresse

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde cv. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ’touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Z.

Productieleider/Senior Operator, Wegener Nieuwsdruk

“Met een opgeblazen gevoel zat ik al enkele weken zelf te ploeteren op een sollicitatiebrief. Ik had hulp nodig voor een goede sollicitatiebrief maar twijfelde erg om hulp in te schakelen omdat mijn portemonnee het onmogelijk toeliet. Hulp inschakelen in deze situatie was voor mij een bijzonder lastige en pijnlijke beslissing. Toen ik toch de knop eenmaal had omgezet en had besloten een behoorlijke sprong in het diepe te maken, wist ik al snel dat ik de goede keuze had gemaakt. Het resultaat was in 1 woord: fantastisch! De brief heeft voor mij in korte tijd geleid tot 2 sollicitatiegesprekken. Ik beschrijf Remi als een goudeerlijke jongen die immens erg veel waarde levert voor de investering die ik heb gemaakt.”
Jurjen M.

Salesmanager

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange