Gefrustreerd? Hopeloos? Zwaarmoedig? Geen energie meer over?

Stop met onnodig tijd en energie verspillen en verhoog per direct je effectiviteit van al je komende sollicitaties (zowel brief, cv én sollicitatiegesprek)

Het “SollicitatieBOOSTER” totaalpakket bevat: 

Maar liefst 67 succesvolle sollicitatiebrieven

5 bijpassende motivatiebrief sjablonen

7 PREMIUM cv-sjablonen (bewezen effectiviteit)

40+ voorbeeld profielschetsen

40+ uitgeschreven persoonlijke kwaliteiten

Cv-checklist 2018 (checks op 50 criteria)

Bonus 1 –  Zenuwen naar Zelfvertrouwen (e-book)

Bonus 2 – Effectief beïnvloeden (e-book)

Bonus 3 – 5 sollicitatiegeheimen (video-serie)

3 jaar expertise na het schrijven van 150+ brieven en 80+ cv’s waarmee ik tientallen mensen op gesprek heb gekregen en aan een baan heb geholpen, komt in dit pakket samen, voor een belachelijk goedkope prijs, met nog eens 2 geweldige bonussen. Naar mijn idee bevat dit pakket enorm veel waarde en is het prijs/kwaliteit wellicht de beste optie en hiermee ideaal voor met name de werkzoekenden met een kleiner budget.

“Betalen voor voorbeeldbrieven? Wat heb ik daar nou aan?” hoor ik je al denken. “Deze staan toch op internet.”
Mijn antwoord: écht goede voorbeeldbrieven heb ik zelf nog niet online gevonden.

“En cv-templates staan ook op internet of heb ik al en zijn goed”
Mijn antwoord: Klopt het internet staat vol met van alles. Hele fancy en creatieve zelfs. Zijn deze op de arbeidsmarkt effectief gebleken? Onderzoek na onderzoek laat zien dat creativiteit in je nadeel kan werken. Wees slim en kies een template die gewoon het werk voor je doet en je op gesprek krijgt.

Ik durf het volgende te beweren: Ik ben er vrij zeker van dat je brieven en cv’s niet van top niveau zijn, anders had je namelijk al wel een baan gevonden en zou je deze pagina niet bekijken.

Als je je sollicitaties écht aanzienlijk wilt vergroten, is dit pakket wat ik je aanraadt.

Welke problemen je gaat oplossen met dit complete sollicitatiepakket:

Probleem 1 – Gebrek aan motivatie en talent voor het schrijven van een sollicitatiebrief en twijfel of je resultaat ‘goed’ is

Met deze 67 voorbeelden kies je eenvoudig een brief uit die het meest past bij de vacature waarop jij wilt solliciteren. Dit is je startpunt. Vervolgens gebruik je stukken uit andere brieven om die brief gericht te verbeteren. Tenslotte zet je de puntjes op de i’s door jouw persoonlijkheid en ervaring in de brief te zetten. Dit lukt gemakkelijk met inspiratie uit deze 70 brieven. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Probleem 2 – Je cv wordt niet gelezen. Je mist een professionele cv-layout, hebt een cv met een saaie uitstraling en het is (in de ogen van werkgevers) onoverzichtelijk of inhoud is zelfs beneden de maat. Dit heeft verschillende oorzaken

Slechte lay-out: Met deze 7 premium cv-sjablonen heb je precies datgene dat je nodig hebt. Ik kan je er 20 geven en deze kun je online vinden, maar daar heb je niet zo veel aan. Vergeet je doel niet van je sollicitatie: je wilt de werkgever overtuigen. Kies daarom een van deze templates die door mijn 3 jaar ervaring het best bleken te werken en stop met verder zoeken. Gemakkelijk te editen in MS-Word, zonder Photoshop, In-Design of andere moeilijke programma’s.

Geen of een slechte profielschets: Een profielschets wordt vaak als eerst gelezen. Het is een samenvatting van je arbeidsverleden, jouw als persoon en je toekomstvisie en volgende stap in je carrière. Met de aanschaf van dit pakket is ook dit in orde en heb je een top cv.

Cv zonder persoonlijkheid: Met deze 40+ persoonlijke kwaliteiten krijg je zelf-inzicht en kun je ook je persoonlijkheid in je cv brengen. Wat sollicitanten vaak niet weten is dat een bedrijf naast een inhoudelijke match w.b. vaardigheden en ervaring, ook een match wilt maken tussen jou als persoon en de bedrijfscultuur. Dit kun je voor elkaar krijgen door aspecten van deze waardevolle lijst gemakkelijk in je cv te implementeren.

Algemene inhoud: Het cv is het belangrijkste document in je sollicitatie. Met deze cv-checklist ben je er zeker van dat je cv aan de hoge maatstaven van 2019 voldoet. Ik heb een eenvoudig bestandje in Excel gemaakt waarmee je bij kunt houden wat in orde is en wat nog niet.

Concrete resultaten:

Effectiviteit

Zorg er voor dat je véél vaker wordt uitgenodigd op gesprek omdat je sollicitatiebrief in de smaak valt.

i

Professionele uitstraling

Cv met stralende layout, strakke profielschets en sterke inhoud wordt voortaan wél gelezen.

l

Kwaliteit

Begrijp echt waar het om draait om goed te solliciteren en voldoe hiermee aan de hoge sollicitatiestandaarden.

Gemakkelijk in gebruik

Geen lastig gedoe: In een handomdraai tekst, kleur en inhoud aanpassen in MS-Word!

Exacte inhoud van 'SollicitatieBOOSTER':

1 - Succesvolle sollicitatiebrieven (67 stuks)

67 succesvolle sollicitatiebrieven die tenminste eenmaal een sollicitatiegesprek hebben opgeleverd. Sollicitatiebrieven incl. originele vacatures van accountmanager t/m woonbegeleider, van adviseur t/m secretaresse en van teamleider t/m content creator.

Het geheim van een verbluffende sollicitatiebrief wordt je met deze schat aan voorbeeldmateriaal ongetwijfeld kristalhelder.
Veel mensen geven aan dat ze na het zien van deze voorbeelden zelf in staat zijn om een brief te schrijven (volledig tegen hun eigen verwachting in).

Alle sollicitatiebrieven zijn in het Nederlands. Het zijn beknopte brieven op 1 A4. Ook bevat de bundel diverse interne sollicitaties. Bovendien zijn alle brieven gebundeld in één handig document.

Een kort documentje is bijgevoegd, ‘essenties van een succesvolle sollicitatiebrief‘. Aan de hand van dit documentje kun je de essentiële onderdelen in de voorbeeldbrieven herkennen en kun je ervoor zorgen dat jouw brief dezelfde elementen bevat.

2 - PREMIUM CV-templates (7 stuks)

7 lay-outs met bewezen resultaat. Maak het jezelf gemakkelijk. Ga het wiel niet opnieuw uitvinden. De harde realiteit: 80% van de cv’s wordt niet gelezen. Wil je dat cv wel gelezen wordt? Dan zul je ervoor moeten zorgen dat je in de fase van screenen geselecteerd wordt. Deze layouts zijn geoptimaliseerd om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast laat onderzoek na onderzoek zien dat creatieve cv-layouts niet leiden tot meer gesprekken. Het tegenovergestelde blijkt zelfs waar te zijn. Met 3 jaar ervaring en meer dan 80 cv’s te hebben gemaakt is dit mijn uiteindelijke selectie. Secties, kleuren, lettertype e.d. zijn gemakkelijk aan te passen.

Deze sjablonen worden opgeleverd in verschillende varianten w.b. kleuren, secties en indelingen, zodat je alleen maar jouw inhoud hoeft te copy-pasten. Makkelijker kan ik het niet voor je maken!

3 - Uitgebreide cv-checklist

Maak het jezelf makkelijk en stel je cv eenvoudig samen via deze uitgebreide cv-checklist in een handig en overzichtelijk excel-bestandje. Met meer dan 50 checks voor profiel, profielfoto, inhoud, opmaak, lay-out en nog veel meer zorg je er voor dat je cv compleet en to-the-point is, er geen onzinnigheden in staan en belangrijke zaken niet ontbreken.

Mijn praktijkervaring: Wanneer ik enkel een brief schreef voor een klant en het cv zag, concludeerde ik helaas vaak dat het cv essentiële aspecten miste en onbelangrijke/overbodige zaken wel opgenomen waren. Een optimale eerste indruk wordt met een dergelijk document helaas niet gemaakt. (Dit is geen verkooptruc, dit is echt mijn ervaring).

4 - 40+ Voorbeeld profielschetsen en 40+ persoonlijke kwaliteiten-lijst

Meer dan 40 uitgeschreven profielteksten zodat je een echt goed idee hebt van hoe een succesvolle profielschets eruit kan zien. Dit geeft je ongetwijfeld genoeg inspiratie en directe input om snel je eigen profielschets samen te stellen.

Zeer uitgebreide persoonlijke kwaliteiten-lijst met meer dan 40 persoonlijke kwaliteiten, incl. toelichting.

Dit vormt de ideale input voor jouw cv-profielschets en geeft je bovendien zelf-inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten.

5 - Bonus 1: Effectief Beïnvloeden (e-book), t.w.v. 17 euro

Bonus: Wordt in een mum van tijd een effectieve communicator met dit geweldige e-book (t.w.v. 17 euro):

Beinvloedende taalpatronen Dit boek bevat meer dan 10 verschillende effectieve taalpatronen en 20+ uitgeschreven specifieke voorbeelden voor in je sollicitatiebrief en cv en zelfs in je sollicitatiegesprek.

Tal van voorbeelden Vele letterlijke voorbeelden die je zo kunt copy-pasten in je eigen sollicitatiebrief en cv. Ook leer ik je om zelf zinnen te maken die het brein van de lezer gericht sturen.

De 6 beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini, toegepast op het solliciteren: De wetenschap heeft aangetoond dat er bepaalde mechanismes bestaan waar mensen op emotioneel vlak consequent en voorspelbaar op reageren. Ik maak je bekend met deze principes, in de context van solliciteren, zodat je deze in je brief, cv én in je sollicitatiegesprek kunt toepassen.

6 - Bonus 2: Stralend Sollicitatiegesprek - Van Zenuwen naar Zelfvertrouwen (e-book), t.w.v. 27 euro

Transformeer zenuwachtigheid, angst en verlegenheid naar zelfvertrouwen en ontspanning met deze eenvoudige technieken 

Techniek 1: “Negatief Gevoel Transformatie”
Eén van de meest krachtige technieken die gebruikt wordt om een negatief, vervelend gevoel sterk af te zwakken en dit vervolgens te vervangen voor een sterk positief gevoel.

Techniek 2: “Super-powers”
Bekrachtigende hulpbronnen uit je onderbewustzijn oproepen en “vastkoppelen” aan het moment voor én gedurende het hele sollicitatiegesprek.

Techniek 3: “The Killer of Nervousness”
De meest eenvoudige techniek om binnen enkele minuten er voor te zorgen dat er geen zenuwachtigheid meer optreedt tijdens het sollicitatiegesprek.

7 - Bonus 3: 5 sollicitatiegeheimen (video-serie)

Module 1: Het geheim van een goede sollicitatiebrief

Module 2: Automatisch Enthousiaste Lichaamstaal

Module 3: Mentale Krachttraining

Module 4: Cv als Vakexpert

Module 5: De ’90-dagen-brief’

In dit pakket komt het beste samen uit mijn 3 jaar ervaring van het schrijven van brieven en cv’s. Ik snap dat het voor jou als werkzoekende soms lastig is om centjes bij elkaar te sprokkelen en je hebt misschien niet de financiële middelen om gebruik te maken van mijn diensten.

Hierin wil ik je in tegemoet komen.

Nu heb je de allerbeste kans om ook kennis te maken met dit totaalpakket.

 

Resultaten van tevreden klanten

Lees hiernaast het succesverhaal van iemand die met mijn hulp:

 • 5 bedrijven had aangeschreven
 • 4 sollicitatiegesprekken kreeg
 • 1 topbaan scoorde (al bij het tweede gesprek)

Kathelijne die een baan scoorde, zonder mijn directe hulp. Als zij het kan, kan jij het dan ook?

“Mijn grootste probleem was dat ik maar niet tot een goede motiverende brief komen. Ik voelde mij op dat moment erg geïrriteerd. Na de samenwerking met Remi voelde ik een enorme hoeveelheid positiviteit en door de brief werd ik weer enthousiast.”

Shirley Gaastra

Pedagoog/opvoedkundige

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde cv. Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden.”

André Zwikker

Productieleider/Senior Operator, Wegener Nieuwsdruk

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk en telkens het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meerzelfverzekerd. Nu heb ik meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé

Jurist

“‘Een cv en goede sollicitatiebrief maken, dat moet ik toch zeker zelf kunnen’, dacht ik. Meer ter bevestiging zocht ik contact met Remi. “Ik ben mij ervan bewust dat de brief nog niet ‘af’ is. Kun jij me nog wat tips geven?” Remi bleek een professional. Aan mijn cv en brief moest nog heel wat herschreven te worden! Nu heb ik vertrouwen in mijn cv en brief en kan ik de markt op! Mijn advies uit eigen ervaring, ga niet zelf rommelen maar schakel Remi in. Hij verdient zich onmiddellijk terug!”

Marc Huijbregts

Salesmanager

“Telkens werd ik afgewezen vanwege (gebrek) aan motivatie. Het is niet het gebrek aan motivatie maar het uiterlijk van de brief.  Met al deze tips en voorbeelden van Remi ben ik gekomen tot een brief en cv die opvallen en succesvol waren. De brieven zijn er bij alle instellingen uitgehaald (totaal 3 sollicitatiegesprekken). Nu zit ik ineens in de luxe positie. Na zo`n steun in de rug verdwijnen alle negatieve gedachten en ziet de toekomst er weer stralend uit.”

Alex van Weezenbeek

BBL verzorgende IG

“Ik heb altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn cv helder te op te bouwen. Daarom koos ik voor extra hulp. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn cv en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Voor een sterk cv en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!”

Rishi Gopi

Host Axxicom Schiphol

Mijn 100%-tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten is het enige dat voor mij telt. Ik ken de kracht van mond-tot-mond reclame en heb veel extra klanten hierdoor gekregen. De 100%-tevredenheidsgarantie staat al vanaf het begin op mijn website. Als jij ontevreden bent, dan ga ik ook niet met een lekker gevoel slapen. Wanneer je niet tevreden bent, kun je met een simpel mailtje je geld terugvragen. Dat neemt wellicht wat zorgen weg over de aankoop die je gaat maken.

Ik geloof in het volgende: “Klant is koning”. Lees hieronder waarom:

N
100% tevredenheid: Ik geef je met plezier 30 dagen de tijd om dit pakket incl. alle extra’s te proberen. Wanneer je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, geef ik je het aankoopbedrag terug. Hiermee loop je dus geen risico.

N
No cure no pay: Ben je na 5 sollicitaties nog steeds geen steek verder gekomen, terwijl je toch alles uit dit samengesteld pakket hebt toegepast? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur de afwijzingen van je sollicitaties door en ik annuleer de iDeal-bestelling met een enkele muisklik zonder vragen.

Veelgestelde Vragen

Twijfel je toch nog? Hier zijn de antwoorden op veelgestelde vragen...

“Wat heb ik aan 67 voorbeeldbrieven van misschien niet precies mijn functie? Hier heb ik toch niets aan.”

In dit pakket zitten 67 brieven. Dat is een gigantisch aantal. Daar zit er vast wel een bij die aansluit bij de functie waarop jij solliciteert. Deze brief kun je als basis gebruiken. Met inhoud van de andere brieven krijg je een uitstekend beeld van waar een goede brief aan voldoet en kun je je eigen versie maken, voor een of meerdere sollicitaties.

“Wat is de toegevoegde waarde van deze cv-templates t.o.v. andere online?”

Deze heb ik zelf samengesteld en zijn effectief gebleken. Ik heb in de loop der jaren patronen gezien van welke templates goed werken en welke minder werken. Een eerste ronde w.b. cv’s is selectie. Hierin wil je voorkomen dat een werkgever moet ‘zoeken’ naar de juiste informatie. Veel online fancy cv’s zien er leuk en misschien zelfs beter uit, maar de resultaten zijn minder.

“Hoe kan ik betalen?”

Je kunt via een Nederlandse beveiligde (https) betaalomgeving (PayPro) eenvoudig betalen middels iDeal, PayPal, creditcard en andere mogelijkheden. Registratie bij PayPro is enkel mogelijk wanneer ook de KvK registratie netjes is geregeld. Zowel w.b. veiligheid rondom jouw persoonsgegevens als zekerheid en vertrouwen zijn hiermee ingedekt.

“Hoe werkt het na betaling? Hoe krijg ik toegang tot dit alles? Hoe download ik de bestanden?”

Na de betaling ontvang je een e-mail met hierin een eenvoudige url naar een webpagina om alle bonussen met één enkele muisklik te downloaden. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken. Wanneer ik updates maak in het pakket kun je deze eenvoudig vinden op dezelfde pagina.

“Wat als de technieken uit het bonus e-book niet werken voor mij?”

De technieken zouden voor iedereen moeten werken, mits ze serieus uitgevoerd worden. Lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan wil ik met je op zoek gaan naar waarom het niet werkt. Komen we er niet uit of wil je echt liever je geld terug, dan kiezen we daarvoor.

Bestel "SollicitatieBOOSTER" nu en ontvang:

 

Samenvatting inhoud SollicitatieBOOSTER:

 1. 67 sollicitatiebrieven die in het verleden hebben geleid tot een sollicitatiegesprek of een baan
 2. 5 bijpassende motivatiebrief sjablonen
 3. 7 PREMIUM cv-sjablonen (bewezen effectiviteit)
 4. 40+ voorbeeld profielschetsen
 5. 40+ uitgeschreven persoonlijke kwaliteiten
 6. Uitgebreide cv-checklist 2018 (checks op 50 criteria)
 7. Bonus 1 –  Zenuwen naar Zelfvertrouwen (e-book)
 8. Bonus 2 – Effectief beïnvloeden (e-book)
 9. Bonus 3 – 5 sollicitatiegeheimen (video-serie)

Onder de volgende voorwaarden:

 1. De dubbele 100%-geld-terug-garantie.
 2. Levenslang updates op dit pakket.

… en dit allemaal voor een zacht prijsje.

Deze kans kun je toch niet laten liggen?

Klik nu op ‘Bestellen’ en krijg direct toegang.