Stralend Solliciteren – “Snel aan de bak!”-programma’s

Het lijkt maar niet te lukken om een baan te vinden je hebt het gevoel dat dit wel eens een (erg) lange rit kan gaan worden.
Je bent écht gefrustreerd, hebt voor jou gevoel alles geprobeerd en staat op het punt het op te geven.
Binnen een dag de afwijzing binnen. Jouw cv wordt niet eens meer gelezen. Vaak hoor je niks. Je bent er echt helemaal klaar mee.

En toch sprankelt er ergens nog wat hoop in jou, diep binnenin. Je weet dat er nog een kansje is, maar je hebt de kracht zelf niet om jezelf ertoe te zetten. Je hebt een stevig zetje in de rug nodig en weet dat het toch nog ergens moet lukken.

Door te kiezen van een van onderstaande programma’s heb je mij aan je zijde, voor de duur van één maand.

Geïnteresseerd... maar je twijfelt nog?

Begrijpelijk. Stuur me een e-mail. Je kunt ook terecht voor vragen of onduidelijkheden. en om even samen te kijken of dit wel of niet iets voor jou kan zijn in dit moment van je leven.

Bovenstaande maandprogramma’s zijn intensief en uiterst persoonlijk (1-op-1, voor een maand lang).
Dit is de meest persoonlijke en intensieve dienst die ik je kan aanbieden zorgt voor optimale resultaten. En dit heeft een prijs. Als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten is dit niet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast wil ik werken met mensen die ook zelf acties gaan nemen en alles in de praktijk brengen. In de praktijk verdien je dit bedrag binnen no-time terug (al wanneer je één maand sneller aan de bak kunt). Neem even de tijd om dit goed tot je door te laten dringen…

“Voordat ik mijn gegevens en motivaties aan Remi doorgaf had ik zelf een sollicitatiebrief + C.V. geschreven.
Al snel merkte ik dat in de afgelopen 15 jaar veel veranderd is. Sollicitatiebrieven van toen zijn niet meer van deze tijd. Hierdoor werd ik ook afgewezen vanwege (gebrek) aan motivatie. Het is niet het gebrek aan motivatie maar het uiterlijk van de brief. Doordat Remi de motivaties zo goed naar voren laat komen in de brief en cv en deze bovendien een stralend uiterlijk heeft gegeven, vallen ze overal direct op. De brieven zijn er bij alle instellingen uitgehaald (totaal 3 sollicitatiegesprekken). Nu zit ik ineens in de luxe positie: welke instelling zal ik uitzoeken? Ik heb voor mij de mooiste instelling uitgekozen en kan er straks mijn nieuwe carrière beginnen. Na zo`n steun in de rug verdwijnen alle negatieve gedachten en ziet de toekomst er weer stralend uit.” Alex van Weezenbeek

BBL verzorgende IG

“In 4 dagen tijd diende ik een assessment te maken en zag hier erg tegen op. Remi heeft mij hierbij geholpen en dankzij zijn heldere manier van uitleggen en aanpakken heb ik het assessment met een goed resultaat weten te behalen! Ik wil Remi enorm bedanken voor zijn inzet. Ik had het gevoel dat ik echt op hem kon rekenen! Ik heb zijn dienst als zeer waardevol ervaren. Remi is een ontzettend ervaren en betrokken professional!!” Claudia Corcione

Studente

“Ik heb erg van de zeer goede en snelle dienstverlening van Remi genoten. Voorheen heb ik altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn cv helder te op te bouwen. Daarom koos ik ook voor de voor het opnieuw samenstellen van zowel het cv als de motivatiebrief. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn cv en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Want anno 2016 moet je echt boven de rest uitsteken en Remi’s kennis  draagt daar zeker bij. Voor een sterk cv en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!! Een meer dan tevreden klant.”
Rishi Gopi

Host Axxicom Schiphol