Stralend Solliciteren Maandprogramma

Intensieve persoonlijke coaching

Een maand lang van mijn expertise gebruik maken?

Het lijkt maar niet te lukken om een baan te vinden en misschien heb je wel het gevoel dat je echt niet in de smaak valt bij alle werkgevers. En misschien gefrustreerd dat ze niet eens de moeite doen om je antwoord te geven op je sollicitatie. Op die momenten dat je het echt niet meer ziet zitten en je het bijltje er al bij neer hebt gelegd.

En toch sprankelt er ergens nog wat hoop voor jou, diep binnenin.

Als je gemotiveerd bent en écht een groeiproces door wilt maken, dan is een van onderstaande maandprogramma’s precies datgene dat je nodig hebt.

Dat klinkt als een sterke claim, en dat is het ook.

Door te kiezen van een van onderstaande programma’s heb je mij aan je zijde, voor de duur van een maand!

Onderstaande maandprogramma’s zijn intensief en uiterst persoonlijk (1-op-1, voor een maand lang). In de praktijk verdien je dit bedrag binnen no-time terug (al wanneer je één maand sneller aan de bak kunt). Dit is de meest persoonlijke en intensieve dienst die ik je kan aanbieden, en ook zorgt voor de beste resultaten. En dit heeft een prijs. Als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten is dit niet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast wil ik werken met mensen die ook zelf acties gaan nemen en alles in de praktijk brengen. Lukt dit op dit moment nog niet, dan is het open staan om dit wel te willen gaan dan ook voldoende en kan ik je hierbij ondersteunen.

Liever eerst een vrijblijvend gesprek inplannen?

Inhoud programma

Online intake
Uitgebreide online intake. Allereerst een korte lijst met krachtige vragen om een globaal beeld te schetsen, welk ik aanvul met een call via Skype (voorkeur) en anders telefonisch. Het is noodzaak voor de call informatie over jou op papier te hebben. De combinatie schriftelijk vragen beantwoorden met een aanvullende call werkt in de praktijk optimaal. Het resultaat hiervan is dat ik een goed beeld van je heb en weet wat je zoekt en wat er zoal in je omgaat.
Cv op maat
Een cv dat jou profileert als vakexpert. Dit is het eerste resultaat na de intake. Het cv wordt opgeleverd in Microsoft Word format (.docx) én PDF, zodat je deze later zelf nog kunt wijzigen en kunt hergebruiken voor andere sollicitaties.
Sollicitatiebrief op maat
Een sollicitatiebrief die jou profileert als vakexpert en naadloos aansluit op je cv. Dit is het tweede resultaat na de intake. De brief wordt opgeleverd in Microsoft Word format (.docx) én PDF, zodat je deze later zelf nog kunt wijzigen en kunt hergebruiken voor andere sollicitaties.
100%-tevredenheidsgarantie
100%-tevredenheidsgarantie. Een goede naam is voor mij persoonlijk en ik zal alles uit de kast halen om jou een glimlach op je gezicht te toveren na onze samenwerking en mijn uiterste best doen om jou letterlijk stralend te laten solliciteren. Ik ben bereid extra werk te doen om dit te bewerkstelligen.
Stralend Sollicitatiegesprek e-book (t.w.v. 47 euro)
Stralend Sollicitatiegesprek e-book (t.w.v. 47 euro), incl. de bonussen: updates en 30 dagen helpdesk.
Effectief beinvloeden e-book (t.w.v. 27 euro)
Effectief beïnvloeden e-book (t.w.v. 27 euro), incl. de bonussen: updates en 30 dagen helpdesk.
Doorlopende ondersteuning
Doorlopende ondersteuning per e-mail gedurende het traject waarbij je e-mails met 1e prioriteit worden behandeld. Dit lijkt iets kleins maar is in de praktijk ontzettend waardevol.
Toegang tot prive-telefoon
Mijn telefoonnummer staat nergens op de website genoemd, om persoonlijke redenen en voorkeuren. Met deze extra dienst krijg jij echter wél toegang tot mijn privé-telefoon. Dit betekent snelle bereikbaarheid én de cliënten van het maandprogramma hebben hogere prioriteit in mijn werk. Dit lijkt een klein extraatje maar wordt door mensen als waardevol aangegeven. Alleen al “het gevoel dat er altijd iemand voor je klaar staat”.
90-dagen-gespreksgarantie
De gespreksgarantie houdt in dat je binnen 90 dagen wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit is hetgeen je minimaal kunt verwachten als concreet resultaat. Is dit niet het geval, dan ga ik op onderzoek uit, verzet ik extra werk, zodat je uiteindelijk alsnog op sollicitatiegesprek komt.
Sollicitatiegesprekcoaching
Intensieve 1-op-1 sollicitatiegesprek-coachingsessies. Je ontvang na afloop mijn notities en een recording.
Mindset en zelfvertrouwen-coaching
Mindset en zelfvetrouwen-coaching. Je ontvang na afloop mijn notities en een recording.
LinkedIn-profieloptimalisatie + online strategie
LinkedIn-profieloptimalisatie (en aanmaak indien je deze niet hebt), én een online strategie om magnetisch te worden voor recruiters en werkgevers.
Kan ik in termijnen betalen?
Wanneer je in termijnen wilt betalen, neem dan even contact op via onderstaand vragenformulier.
Hoe lang is de levertijd?
Jouw intake is vooraf of zal ik de eerstvolgende werkdag behandelen. Brief en cv zijn dan binnen 3-5 werkdagen af, waarbij prioriteit het cv is en vervolgens de brief. De sollicitatiegesprekcoaching en mindset / zelfvertrouwen sessies zijn in principe wekelijks (optimale balans w.b. toepassen). Levertijd LinkedIn profiel volgt na het cv. De algemene noodzaak (brief/cv, coaching en evt. andere zaken) is afhankelijk van je huidige situatie en kan vanzelfsprekend de volgorde bepalen waar we mee starten. Dit uiteraard in overleg tijdens de intake zodat alles ook voor jou helder wordt.

Nog iets onduidelijk? Stel zelf een vraag!

5 + 2 =