...

Je weet dat LinkedIn tegenwoordig belangrijk is en je kans op een droombaan sterk vergroot.

Maar je komt er maar niet aan toe om je online personal brand in orde te maken.

Wat je nodig hebt is een geoptimaliseerd LinkedIn- profiel om LinkedIn vóór jou te laten werken.

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het goede adres!

sollicitatiebrief bestellen

Zichtbaar zijn voor werkgevers

Verplaats je eens in de gedachten van een recruiter of selecteur in deze tijd. Je bedrijf heeft het zwaar. Je afdeling HR is drastisch gesnoeid en jou wordt verzocht mensen te zoeken en aan te nemen voor de huidige vacatures, iets waar je niets extra’s voor betaald krijgt. Geef je dan 500 tot 1000 euro uit voor een personeelsadvertentie bij een vacaturebank, waardoor er een hoop rommel binnenkomt en er veel ongeschikte mensen solliciteren? Zadel je je drukke collega’s op met dit extra werk? Of vertrouw je op je netwerk, online en offline, dat gratis geschikte sollicitanten doorstuurt voor je vacature?

LinkedIn-profiel

Herken je het volgende?

 • Je hebt een LinkedIn-profiel, maar is dit inmiddels al weer out-dated, niet compleet en relevant meer, en staat het als je heel eerlijk bent stof te happen?
 • Je moet toegeven dat je LInkedIn-profiel eerder in je nadeel werkt dan in je voordeel wanneer werkgevers je online natrekken?
 • Je weet eigenlijk wel dat een professioneel LinkedIn-profiel tegenwoordig onmisbaar is, maar heb je er nog geen, weet je niet goed waar je moet beginnen en hebt eigenlijk ook de tijd niet om het eens écht goed en wel op orde te krijgen

Dan is het goed om deze pagina eens rustig door te gaan nemen. We kunnen dan namelijk het volgende constateren:

Je beschikt op dit moment niet over een professioneel LinkedIn-profiel dat ervoor zorgt dat je ook via je online profilering optimaal je kansen inzet op een nieuwe baan. Interessante connectieverzoeken, korte lijntjes met vakgenoten, vindbaarheid bij recruiters en potentiele werkgevers en interessante vacatures en zakelijke voorstellen gaan aan je neus voorbij.

Een gemiste kans!

Waarom een professioneel LinkedIn-profiel

LinkedIn is wereldwijd het grootste zakelijke netwerk met alleen al in Nederland zo’n 5 miljoen gebruikers. Het bereik van LinkedIn is gigantisch en alleen al om deze reden heb jij óók een professioneel LinkedIn-profiel nodig.

Vacatures, contacten, netwerkgroepen, vakgerichte groepsdiscussies en relevant zakelijk nieuws: het komt allemaal voorbij en wanneer je profiel niet op orde is -of je er helemaal geen hebt- kun je dergelijke waardevolle informatie niet eens onder ogen krijgen óf deze zaadjes niet uit laten groeien tot een waardevol contact, sollicitatiegesprek of zelfs die nieuwe baan.

Jouw online profilering begint met een professioneel LinkedIn-profiel dat als een magneet voor jou gaat werken.

Voordelen LinkedIn-profiel

Het hebben van een professioneel LinkedIn-profiel heeft enorm veel voordelen voor jou als werkzoeker:

 • Met een professioneel LinkedIn-profiel en een (bewezen) online strategie vergroot je drastisch je kans op een baan.
 • Wanneer jouw kwaliteiten en competenties aanbevolen zijn door jouw contacten, positioneer jij jezelf als een expert in jouw vakgebied.
 • Wanneer je de juiste zoekwoorden in je profiel hebt staan, word je gevonden door werkgevers maar ook door werknemers die wellicht iets voor jou kunnen betekenen. Naast dat je zichtbaarder wordt voor vakgenoten, opdrachtgevers en potentiële werkgevers, word je zichtbaarder in zoekmachines.
 • Door waardevolle informatie te plaatsen, kun jij je profileren als deskundige op een bepaald gebied. Wanneer dergelijke artikelen of updates worden gedeeld, groeit jouw netwerk en online imago in de juiste richting.
 • Recruiters zoeken gericht naar mensen en wanneer deze zoekwoorden ook in jouw samenvatting staan op LinkedIn, word jij als het ware een magneet en trek je die mensen aan die je aan wilt trekken.
 • Wanneer je bij gaat dragen in vakgroepen, kun jij informatie inbrengen, vragen stellen, je netwerk uitbreiden en zelfs vacatures toegespeeld krijgen die niet eens aan het grote publiek getoond worden (op deze manier wordt zo’n 70-80% van de vacatures overigens ingevuld).
 • Op je LinkedIn-pagina aangeven dat je geïnteresseerd bent in een specifieke nieuwe functie, waardoor je gericht benaderd kunt worden.
 • Als jij in contact wilt komen met oud-werknemers, vacatures, potentiële werkgevers, vakgenoten, andere werkzoekenden en hiermee dus je baankans significant wilt verhogen, is LinkedIn een must.
 • Omdat updates en activiteiten verschijnen bij 1e-, 2e- en 3e-graads connecties sta je razendsnel in contact met duizenden mensen die iets voor jou kunnen en willen betekenen. 
 • Naast deze zogeheten endorsements kunnen (ex)collega’s voor jou een referentie (beoordeling) schrijven.
 • Wanneer je uitgenodigd wordt voor het sollicitatiegesprek kun je je extra goed voorbereiden door je gesprekspartners op te zoeken en optimaal voorbereid op sollicitatiegesprek verschijnen.

Kortom: Er gaan op LinkedIn deuren voor je open die nergens anders open gaan en het zou echt doodzonde zijn als je deze kans laat liggen.

Schakel Stralend Solliciteren in voor een professioneel LinkedIn-profiel

Ik kan je helpen om een uiterst professioneel en compleet LinkedIn-profiel aan te maken en tot in de puntjes te verzorgen en er voor te zorgen dat het jou helpt om aan de slag te komen. Daarnaast help ik jou zakelijk wegwijs in de wereld van LinkedIn.

Het resultaat is een professioneel LinkedIn-profiel dat bezoekers aantrekt en converteert naar mensen die een actie maken om in contact te komen, je een bericht sturen, etc.

Snelle eindoplevering LinkedIn-profiel in 2-3 werkdagen.

Extra belangrijk: snel een groot en relevant zakelijk netwerk

Na oplevering van jouw LinkedIn-profiel geef ik je advies zodat jouw netwerk exponentieel gaat groeien. Je kunt meeliften op mijn netwerk (14k+) en ik zal je extra tips en krachtige tools geven om jouw online aanwezigheid een vliegende start te geven.

Vanwege mijn sterke profiel, stevig opgebouwde online positie en grote netwerk, is ook mijn connectie waardevol voor jou. Ik heb vele waardevolle connecties met de arbeidsmarkt, denk aan recruiters, selecteurs, uitzendbureau’s, kruiwagens en hierdoor zal mijn netwerk ook voor jou hoogstwaarschijnlijk al op korte termijn deuren gaan openen.

LinkedIn-profiel bestellen

Wat mij betreft is deze dienst behoorlijk ALL-IN.

Ik scheep je niet af met enkel een mooi opgepoetste pagina, maar ik zorg er ook voor dat je LinkedIn-profiel echt vóór jou gaat werken en haar vruchten gaat afwerpen. Ik geef je concrete handvatten om aan de slag te gaan met je profiel en de wereld van LinkedIn te veroveren. De complete online strategie (hoe netwerk uit te breiden, do’s en don’t op LinkedIn, je wegwijs maken in de juiste groepen, etc.)

Wil jij resultaat met LinkedIn? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog je bestelling!

Gun jezelf ook een professioneel LinkedIn-profiel dat aansluit bij alle eisen en wensen van recruiters, werkgevers en selecteurs.  Ook jij bent het waard te solliciteren met de beste kansen en met de best mogelijke middelen!

Wees slim:

– Solliciteer effectief.

– Bespaar tijd.

– Word uitgenodigd.

En zeg nou eens eerlijk:

Je wilt toch niet prominent afwezig zijn in het grootste online zakelijk netwerk van de wereld?

P.S. Na bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar een webpagina waarin uitvoerig beschreven staat welke informatie ik van je nodig heb en hoe je deze kunt aanleveren.

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange