...
Je past goed in het functieprofiel en weet dat je erg veel te bieden hebt

Maar toch stromen de uitnodigingen voor het sollicitatiegesprek niet binnen.

Je hebt een curriculum vitae nodig dat exact aansluit op de eisen en wensen van de werkgever.

Maar hoe zet je dit overzichtelijk, beknopt en professioneel in een document?

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het juiste adres!

cv maken 1

Curriculum Vitae

Recruiters hebben aangegeven dat het cv het belangrijkste document is bij de sollicitatie. Om dit echt te begrijpen is het belangrijk dat je weet hoe het selectieproces in elkaar steekt. De eerste schifting in de selectie vindt vrijwel altijd plaats op basis van het curriculum vitae. Als deze oninteressant wordt bevonden, wordt de sollicitatiebrief niet eens gelezen. Een professioneel curriculum vitae maken of laten maken is dan ook van essentieel belang in het sollicitatieproces.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een professioneel cv:

 • Je bent executive, professionele dienstverlener of werkzaam in een c-level functie met hoge verantwoordelijkheden en hebt het ontzettend druk.
 • Je beschikt nog niet over een cv met een degelijke lay-out en hebt eigenlijk praktisch je informatie in een document bij elkaar staan met een alternatief kopje erboven
 • Je bent lange tijd werkloos, de vooruitzichten zijn niet goed, en je weet dat er iets drastisch moet gebeuren.
 • hebt een vacature gevonden waar je gericht op wilt solliciteren en waardoor je cv in een nieuw en fris jasje dient komen te staan
 • Je wilt graag optimaal voor de dag komen en hebt een zakelijk en strak cv nodig
 • Je hebt een goed geschreven profieltekst nodig die jou als persoon positief en aantrekkelijk representeert (bijv. in het geval van een carrièreswitch of i.g.v. langere werkloosheid.
 • Je solliciteert al lange tijd en hebt letterlijk 0 resultaat.

Een veel gemaakte fout bij sollicitanten is dat zij zelf denken dat deze ‘in orde’ is, maar de resultaten en uitnodigingen voor het sollicitatiegesprek eigenlijk het tegendeel laten zien.

Dit is het moment waarop je mij kunt inschakelen. Ik werk met mijn klanten en schrijf baanveroverende cv’s.

Professioneel Curriculum Vitae

Wanneer jouw cv datgene representeert wat recruiters, selecteurs en werkgevers graag willen zien, ben jij degene die op sollicitatiegesprek te komen. Zo werkt het.

Het proces werkt als volgt:

 • Je plaatst een bestelling met onderstaande betaalknop, waardoor je voor een vooraf vastgesteld vast bedrag deze dienst afneemt.
 • Je krijgt een vervolgmail met een select klein aantal zorgvuldig geformuleerde vragen zodat ik zuiver heb wat je aan vaardigheden hebt, welke verantwoordelijkheden je hebt gehad, welke resultaten je hebt behaald en waarnaar je op zoek bent. (Zo goed als altijd krijg ik dit helder n.a.v. deze vragen, zo niet, dan maken we een bel-afspraak.)
 • Vervolgens stel ik een eerste versie op voor je cv. Jij kunt ondertussen relaxen, TV kijken of hoe je je levenstijd maar wilt spenderen.
 • We bespreken vervolgens deze versie om hem hierna te polijsten naar een definitieve versie.

Jouw voordelen

1. Tijdsbesparing – Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen en hoeft het cv niet op te stellen, dus dit werkproces bespaart jou vooral tijd.

2. Gegarandeerde kwaliteit – Je slaat een ervaren cv-schrijver aan de haak en ik garandeer je dat ik degene ben die je documenten gaat maken die gaan leiden tot uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken.

3. Uitnodigingen -Stroop je mouwen maar op en zorg er voor dat je klaar bent voor een sollicitatiegesprek.

Zonder twijfel is dit het resultaat dat je kunt verwachten. Inclusief mijn garanties.

Het cv is het eerste document dat wordt doorgenomen in de sollicitatieprocedure en is hierdoor in grote mate bepalend of je doorkomt naar een volgende ronde. Een professioneel cv maken of laten maken is dan ook van essentieel belang in het sollicitatieproces.

Curriculum vitae bestellen

Gun jezelf ook een professioneel curriculum vitae dat aansluit bij alle eisen en wensen van recruiters, werkgevers en selecteurs.  Ook jij bent het waard om met te solliciteren met de beste kansen en met de best mogelijke middelen!

Wees slim:

– Solliciteer effectief.
– Bespaar tijd.
– Word uitgenodigd.

En zeg nou eens eerlijk:

Je wilt toch niet wéér afgewezen worden omdat je curriculum vitae niet eens werd gelezen?

P.S. Na bestelling wordt je automatisch doorgestuurd naar een webpagina waarin uitvoerig beschreven staat welke informatie ik van je nodig heb en hoe je deze kunt aanleveren.

“Bedankt voor de fantastische service, het was de investering zeer zeker waard. De sollicitatiebrief die Remi schreef was al direct perfect. Ik had er niets op aan te merken. In het cv wilde ik een paar wijzigingen hebben die naar behoren netjes en snel zijn aangebracht. Ik wil je site dan ook absoluut met een 10/10 beoordelen vanwege de fantastische en snelle service. Ik ga je zeer zeker aanbevelen!”
Marty S.

Servicedeskmedewerker

“‘Een cv en goede sollicitatiebrief maken, dat moet ik toch zeker zelf kunnen’, dacht ik. Meer ter bevestiging zocht ik contact met Remi. “Ik ben mij ervan bewust dat de brief nog niet ‘af’ is. Kun jij me nog wat tips geven?” Remi bleek een professional. Aan mijn cv en brief moest nog heel wat herschreven te worden! Nu heb ik vertrouwen in mijn cv en brief en kan ik de markt op! Mijn advies uit eigen ervaring, ga niet zelf rommelen maar schakel Remi in. Hij verdient zich onmiddellijk terug!”
Marc H.

Salesmanager

“Ik heb erg van de zeer goede en snelle dienstverlening van Remi genoten. Voorheen heb ik altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn cv helder te op te bouwen. Daarom koos ik ook voor de voor het opnieuw samenstellen van zowel het cv als de motivatiebrief. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn cv en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Want anno 2016 moet je echt boven de rest uitsteken en Remi’s kennis  draagt daar zeker bij. Voor een sterk cv en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!! Een meer dan tevreden klant.”
Rishi G.

Host Axxicom Schiphol

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”
Vanessa L.

Jurist

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange