Nadat je dit e-book hebt gelezen ben je:

Voor eens en voor altijd af van zenuwachtigheid, spanning, nervositeit en angst

In staat om met een goed en lekker gevoel het sollicitatiegesprek te voeren

In staat om op de best mogelijke manier voor de dag te komen omdat je niet meer het drukkende gevoel ervaart van ‘te moeten presteren’

Het wegvallen van de brandende vraag na een afwijzing: Had ik de baan wél gekregen wanneer ik minder zenuwachtig zou zijn geweest?

Sollicitatiegesprek… doodeng!

Niemand vindt sollicitatiegesprekken leuk, zelfs de personen niet die er goed in zijn.

Voor haast iedereen is het een flinke klus om je goed voor te bereiden en het gaat regelmatig bereid met de nodige frustratie. En vaak is het zelfs voor niks.

Solliciteren anno 2017 is allesbehalve gemakkelijk. Juist dat maakt je nog eens extra zenuwachtig. En het moet goed gaan eigenlijk. Je kunt het je niet permitteren om deze kans weer mis te lopen.

Herken je dit?

Ik kan je gerust stellen: het gegeven dat je het zo lastig vindt heeft niets met jou zelf te maken; jij bent niet de schuldige.

Eigenlijk is het heel vreemd

Heel waarschijnlijk ben je op deze webpagina terecht gekomen omdat je nog niet beschikt over de manieren hoe je vol zelfvertrouwen en met een goed gevoel op sollicitatiegesprek kunt verschijnen. En dat is begrijpelijk. Er wordt je nergens geleerd hoe je zelfverzekerd op gesprek verschijnt tegen de tijd dat je op zoek gaat naar een baan.

En ik ken de situatie waarin je zit. Ook ik heb hierin gezeten. Ik weet wat je doormaakt.

Dag in en dag uit was ik op zoek naar mensen die mij concreet konden vertellen en lieten zien hoe je met zelfvertrouwen en een goed gevoel op sollicitatiegesprek kon komen.

In mijn tijd was er nog niet echt een goede oplossing voor handen die ik aangerreikt kreeg. Het enige wat ik kon doen was zelf op onderzoek uit gaan. En dat heb ik gedaan. Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb ik voor mezelf en via de mensen die ik met online sollicitatiecaching heb gecoacht kunnen uitvogelen wat de beste manier is om hiermee om te gaan. En ik heb goed nieuws voor je: Jij hoeft niet in dezelfde situatie te komen als ik.

Ik zal je het geheim verklappen

Meer dan 70% van je communicatie is non-verbale communicatie. Je kent het wel, de dag dat je voor je rijbewijs bent geslaagd en de mensen je voor laten gaan bij de kassa. De dag dat je op je verjaardag ging stappen en het middelpunt was van alle aandacht. Dat gebeurde allemaal ‘automatisch’.

Jouw eigen gevoel heeft direct effect op je omgeving en bepaalt daarmee voor een bijzonder groot deel jouw algehele indruk.

Wat ik in dit product aanbied werkt anders dit werkt een heel diep niveau. Op het niveau van het onderbewuste, diepe onderliggende emoties en conditioneringen, die voorafgaan aan ons gedrag. Door veranderingen hier te maken is het mogelijk om belemmerende en negatieve gedragspatronen en gevoelens effectief en blijvend te doorbreken.

En daar gaat dit boek over.
Dit is het boek dat ik vroeger heb gemist in mijn eigen boekenkast.

Eenvoudige en krachtige technieken die zenuwachtigheid en onzekerheid als sneeuw voor de zon laten verdwijnen!

In de afgelopen 2 jaren heb ik de tijd gehad om te kijken welke technieken het effectiefst, het snelst en het beste bleken te werken. Ook heb ik gekeken naar welke resultaten blijvend waren. In dit boek vind je de technieken die het best bleken te werken om om te gaan met angst, onzekerheid en zenuwachtigheid voor het sollicitatiegesprek.

Maar je hebt mazzel… Ook jij kunt dit eenvoudig leren!!

Deze gids is gebaseerd op technieken uit het neuro-linguistisch programmeren (NLP), wat een discipline is die erop gericht is om mentale processen te bestuderen en in kaart te brengen en op deze manier excellent gedrag overdraagbaar te maken.  Deze methode is inmiddels al beproeft door en uiterst effectief gebleken bij veel van mijn cliënten en bij allen die deze methode ondergingen.

De inhoud van dit e-book:

 

Introductie
Korte uitleg van enkele basisprincipes die je nodig zult hebben voor het uitvoeren van de technieken.

Techniek 1: “Negatief Gevoel Transformatie”
Eén van de meest krachtige technieken die gebruikt wordt om een negatief, naar gevoel volledig af te zwakken en te neutraliseren, om dit vervolgens in te wisselen voor een sterk positief gevoel.

Techniek 2: “Super-powers”
Bekrachtigende hulpbronnen uit je onderbewustzijn oproepen en “vastkoppelen” aan het moment voor én gedurende het hele sollicitatiegesprek.

Techniek 3: “The Killer of Nervousness”
De meest eenvoudige techniek om binnen enkele minuten er voor te zorgen dat er geen zenuwachtigheid meer optreedt tijdens het sollicitatiegesprek.

Wat anderen zeggen over het boek...

 

 

test

test

 

test

test

 

test

test

Neem vandaag nog actie en krijg deze 2 BONUSSEN

Bestel vandaag en krijg de volgende bonussen er gratis bij:

Helpdesk 24/7

Als je vragen hebt over de technieken of weet je niet wat je in jouw specifieke situaties moet doen, maak dan gebruik van de helpdesk. Je hebt gedurende 30 dagen na jouw aankoop de mogelijkheid om gebruik te maken van de helpdeskservice, waarbij je binnen 24 uur persoonlijk antwoord krijgt.

Levenslang updates

Krijg elke update of toevoeging die we ooit doen aan dit product doen. Dit is het enige product dat jij in je leven nodig zult hebben over hoe je met zelfvertrouwen en een goed gevoel kunt solliciteren .

Krijg deze 2 bonussen nu GRATIS

Als je vandaag bestelt dan krijg je alles voor mijn tijdelijke introductieprijs
van maar
27 euro

Dus: Voor nog geen drie tientjes kun jij je baankansen aanzienlijk en blijvend verbeteren.

(Ik twijfel of je in deze economisch ongunstige tijd wel de luxe hebt om je deze aankoop niet te permitteren…)

Ja! Ik wil volledig risicovrij kennismaken met “Stralend Sollicitatiegesprek”!

 

Nog niet volledig overtuigd? Lees over de ervaringen van jouw voorgangers...

 

 

test

test

 

test

test

 

test

test

Mijn 100%-tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten is datgeen dat voor mij telt. Ik ken de kracht hiervan en de kracht van mond-tot-mond reclame. De 100%-tevredenheidsgarantie staat al vanaf het begin op mijn website. Als jij ontevreden bent, dan ga ik ook niet met een lekker gevoel slapen.
Wanneer je niet tevreden bent, kun je met een simpel mailtje je geld terugvragen. Dat neemt wellicht wat zorgen weg over de aankoop die je gaat maken.

N

100% tevredenheid: Ik geef je met plezier 30 dagen de tijd om het boek en alle extra’s te proberen. Wanneer je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, geef ik je het aankoopbedrag zonder verdere vragen terug.

N

No cure no pay: Ben je na 3 sollicitaties nog steeds niet de baas over je gevoels, terwijl je toch alle tips uit het boek hebt toegepast? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur de bevestigingen van je sollicitatiegesprekken door en ik maak je het volledige aankoopbedrag weer over op je bankrekening zonder problemen en vragen.

Ik heb letterlijk duizenden euro’s betaald voor de cursussen en het is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Maar bij jou als werkzoekende is de kans groot dat je situatie totaal anders is. Hier wil ik je in tegemoet komen.

Nu heb je de allerbeste kans om ook kennis te maken met deze prachtige methode en technieken.
Een betere deal kan ik echt niet voor je maken!

Voelt het goed? Bestel 'Stralend Sollicitatiegesprek' e-book direct, geheel risicovrij!

Na betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar een pagina waar je direct aan de slag kunt met het boek. Toekomstige updates zullen ook op deze pagina verschijnen.

 

Veelgestelde Vragen

Twijfel je nog? Hier zijn de antwoorden op veelgestelde vragen...

 

Moet ik voor het uitvoeren van deze technieken enige ervaring ergens in hebben?

Nee, de technieken zijn in gemakkelijke woorden uitgelegd en zijn zo opgezet dat iedereen er zonder problemen direct mee aan de slag kan. Dat is tevens ook de kracht van dit boek.

Zenuwen en angsten geheel laten verdwijnen met 3 simpele techniekjes, écht?

Ja echt. Dit zijn buitengewoon krachtige technieken. Wanneer je de technieken uitvoert en de strategieën in je onderbewustzijn gaat herdefiniëren, zul je een blijven nieuw gedrag aanleren. Op dit principe zijn al deze technieken gebaseerd.

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Het is in een pdf-bestand netjes vormgegeven en je kunt het op laptop, tablet en smartfoon waar en wanneer je maar wilt lezen. Mocht je het willen printen, dan is dit ook mogelijk. Achtergrondkleuren zijn wit zodat de printopdracht je niet een halve cartridge kost ;).

Hoe download ik de bestanden?

Na de betaling ontvang je een e-mail met hierin instructies om het boek en alle bonussen met een simpele muisklik te downloaden. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken. Wanneer ik een update maak van het document wordt deze pagina ververst.

Wat als deze training en technieken niet werken voor mij?

De technieken zouden voor iedereen moeten werken, mits ze serieus uitgevoerd worden. Lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan wil ik met je op zoek gaan naar waarom het niet werkt. Komen we er niet uit of wil je echt liever je geld terug, dan kiezen we daarvoor.

Bestel “Stralend Sollicitatiegesprek” nu en krijg:

  • De 3 meest fantastische technieken om voor eens en voor altijd af te rekenen met je gevoel van zenuwachtigheid, spanning en onzekerheid.
  • 2 bonussen: levenslange updates en 30 dagen extra assistentie.
  • De dubbele 100%-geld-terug-garantie. Wat de reden ook mag zijn.

… en dat allemaal voor een zacht prijsje.

Klik nu op ‘Bestellen’ en krijg direct toegang.