Verhoog per direct de effectiviteit van al je toekomstige sollicitaties!

Met SollicitatieBOOSTER ben je in staat om:

Zelf snel, doelgericht en met weinig moeite een effectieve sollicitatiebrief te schrijven die ‘opvalt’

Zelf een professioneel cv te maken dat op de ‘ja’-stapel komt en ‘de aandacht trekt’

Met mijn PREMIUM brief en cv-templates het verschil te maken (bewezen effectiviteit)

Met extra zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in te gaan

Het sollicitatiegesprek beter en effectiever te voeren

Te snappen hoe solliciteren écht werkt: ik geef je alle geheimen van het solliciteren, de inside information, welke ik helaas niet op mijn blogs kan zetten.

4 jaar expertise na het schrijven van 150+ brieven en 80+ cv’s waarmee Stralend Solliciteren 100+ mensen op gesprek heeft gekregen én aan een baan heb geholpen, komt in dit pakket samen. En dat voor een zeer nette en betaalbare prijs, met nog eens 3 geweldige bonussen. Dit pakket enorm veel waarde en is daarmee wat betreft prijs/kwaliteit het beste aanbod van deze website.

Welke problemen je gaat oplossen met dit complete sollicitatiepakket:

Probleem No. 1 – Gebrek aan motivatie, verlies van kostbare tijd en energie

Oplossing: Je komt in een positieve flow omdat er duidelijke meetbare resultaten gaan komen.

 

Probleem No. 2 – Eeuwige twijfel of je eindresultaat, brief en cv, “goed” zullen zijn

Oplossing: Je gaat stapsgewijs aan de slag met een bewezen succesformule. Brief en cv gaan 100% zeker in de smaak vallen. Zo niet, dan pak je mijn “niet-goed-geld-terug”-garantie. No problem.

Probleem No. 3 – Verkeerde focus

Oplossing: Je houdt je niet meer bezig met alle bullsh*t tijdens het solliciteren, maar zet al je energie op paar zaken die écht belangrijk zijn.

Concrete meetbare resultaten:

Meetbare resultaten

Zorg er voor dat je véél vaker wordt uitgenodigd op gesprek omdat je sollicitatiebrief opvalt.

i

Professionele uitstraling

Cv met stralende layout, strakke profielschets en sterke inhoud wordt voortaan wél gelezen.

l

Effectiviteit

Begrijp echt waar het om draait om goed te solliciteren en voldoe moeiteloos aan hoge sollicitatiestandaarden.

Gemakkelijk in gebruik

Geen lastig gedoe: In een handomdraai tekst, kleur en inhoud van brief en cv aanpassen in MS-Word! Kind kan de was doen.

Exacte inhoud van 'SollicitatieBOOSTER':

1 - Succesvolle sollicitatiebrieven (100+ stuks)

Meer dan 100 succesvolle sollicitatiebrieven die tenminste eenmaal een sollicitatiegesprek hebben opgeleverd

Sollicitatiebrieven incl. originele vacatures van accountmanager t/m woonbegeleider, van adviseur t/m secretaresse en van teamleider t/m content creator. Alle sollicitatiebrieven zijn in het Nederlands. Het zijn beknopte brieven op 1 A4. Ook bevat de bundel diverse interne sollicitaties. Bovendien zijn alle brieven gebundeld in één handig document. Veel mensen geven aan dat ze na het zien van deze voorbeelden zelf in staat zijn om een brief te schrijven (volledig tegen hun eigen verwachting in).

5 sollicitatiebrief-sjablonen

Naast je cv komt ook je brief in een matchend stralend jasje.

Essenties van een onweerstaanbare sollicitatiebrief”

Aan de hand van dit waardevolle document kun je de essentiële onderdelen in de voorbeeldbrieven herkennen en kun je ervoor zorgen dat jouw brief dezelfde elementen bevat. Het geheim van een verbluffende sollicitatiebrief wordt je hiermee ongetwijfeld kristalhelder. 

Meerdere klanten die dit pakket hebben gekocht vertelden mij dat ik met dit laatste document in principe mijn bedrijfsgeheim weg geef.

2 - PREMIUM effectieve cv-templates (7 stuks)

7 lay-outs met bewezen resultaat. 

Maak het jezelf gemakkelijk. Ga het wiel niet opnieuw uitvinden. De harde realiteit: 80% van de cv’s wordt niet gelezen. Pak een lay-out die converteert. Kies een van deze lay-outs, luister naar mij als sollicitatie-expert ipv. naar photoshop designers.

Klaar is kees.

Super-gemakkelijk in gebruik

Deze sjablonen worden opgeleverd in verschillende varianten w.b. kleuren, secties en indelingen, zodat je alléén maar jouw inhoud hoeft te copy-pasten.

Makkelijker kan ik het niet voor je maken!

3 - Cv-checklist (uitgebreid)

Cv-checklist 2019 – Overzicht en helderheid

Maak het jezelf makkelijk en stel je cv eenvoudig samen via deze uitgebreide cv-checklist in een handig en overzichtelijk excel-bestandje. 

Met meer dan 50 checkpoints voor profiel, profielfoto, inhoud, opmaak, lay-out en nog veel meer zorg je er voor dat je cv compleet en to-the-point is, er geen onzinnigheden in staan en belangrijke zaken niet ontbreken.

4 - 40+ Voorbeeld profielschetsen + 40+ persoonlijke kwaliteiten

Meer dan 40 uitgeschreven profielteksten zodat je een echt goed idee hebt van hoe een succesvolle profielschets eruit kan zien. Dit geeft je ongetwijfeld genoeg inspiratie en directe input om snel je eigen profielschets samen te stellen.

Zeer uitgebreide persoonlijke kwaliteiten-lijst met meer dan 40 persoonlijke kwaliteiten, incl. toelichting.

Dit samen vormt de ideale input voor jouw cv-profielschets en geeft je bovendien waardevolle zelf-inzichten in jouw persoonlijke kwaliteiten.

5 - BONUS 1 : Effectief Beïnvloeden (e-book)

Bonus: Wordt in een mum van tijd een effectieve communicator met dit geweldige e-book:

Beinvloedende taalpatronen

Dit boek bevat meer dan 10 verschillende effectieve taalpatronen en 20+ uitgeschreven specifieke voorbeelden voor in je sollicitatiebrief en cv en zelfs in je sollicitatiegesprek.

Tal van praktische easy-to-copy-paste voorbeelden

Vele letterlijke voorbeelden die je zo kunt copy-pasten in je eigen sollicitatiebrief en cv. Ook leer ik je om zelf zinnen te maken die het brein van de lezer gericht sturen.

De 6 beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini, toegepast op het solliciteren

De wetenschap heeft aangetoond dat er bepaalde mechanismes bestaan waar mensen op emotioneel vlak consequent en voorspelbaar op reageren. Ik maak je bekend met deze principes, in de context van solliciteren, zodat je deze in je brief, cv én in je sollicitatiegesprek kunt toepassen.

6 - BONUS 2 : Stralend Sollicitatiegesprek - Van Zenuwen naar Zelfvertrouwen (e-book)

Transformeer zenuwachtigheid, angst en verlegenheid naar zelfvertrouwen en ontspanning 

3 eenvoudig toe te passen technieken

Krachtige en uiterst eenvoudige techniek om binnen enkele minuten er voor te zorgen dat er geen zenuwachtigheid meer optreedt tijdens het sollicitatiegesprek.

7 - BONUS 3 : "5 sollicitatiegeheimen" (video-serie)

5 HQ video-modules die ervoor gaan zorgen dat je echt snapt waar het om gaat in de fase van solliciteren. Deze video-serie zorgt voor een verandering in mindset waardoor je echt in actie wordt gezet.

In combinatie met de fantastische brieven en cv’s die je zult gaan schrijven, is dit essentiële brandstof om te blijven doorgaan

In dit pakket komt het beste samen uit mijn 3 jaar ervaring van het schrijven van brieven en cv’s. Ik snap dat het voor jou als werkzoekende soms lastig is om centjes bij elkaar te sprokkelen en je hebt misschien niet de financiële middelen om gebruik te maken van mijn diensten.

Hierin wil ik je in tegemoet komen.

Nu heb je de allerbeste kans om ook kennis te maken met dit totaalpakket.

 

Resultaten van tevreden klanten

Lees hiernaast het succesverhaal van iemand die met mijn hulp:

 • 5 bedrijven had aangeschreven
 • 4 sollicitatiegesprekken kreeg
 • 1 topbaan scoorde (al bij het tweede gesprek)

Kathelijne die een baan scoorde, zonder mijn directe hulp. Als zij het kan, kan jij het dan ook?

“Mijn grootste probleem was dat ik maar niet tot een goede motiverende brief komen. Ik voelde mij op dat moment erg geïrriteerd. Na de samenwerking met Remi voelde ik een enorme hoeveelheid positiviteit en door de brief werd ik weer enthousiast.”

Shirley Gaastra

Pedagoog/opvoedkundige

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde cv. Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden.”

André Zwikker

Productieleider/Senior Operator, Wegener Nieuwsdruk

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk en telkens het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meerzelfverzekerd. Nu heb ik meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé

Jurist

“Remi bleek een professional. Aan mijn cv en brief moest nog heel wat herschreven te worden! Nu heb ik vertrouwen in mijn cv en brief en kan ik de markt op! Mijn advies uit eigen ervaring, ga niet zelf rommelen maar schakel Remi in. Hij verdient zich onmiddellijk terug!”

Marc Huijbregts

Salesmanager

“Met al deze tips en voorbeelden van Remi ben ik gekomen tot een brief en cv die opvallen en succesvol waren. De brieven zijn er bij alle instellingen uitgehaald (totaal 3 sollicitatiegesprekken). Nu zit ik ineens in de luxe positie.”

Alex van Weezenbeek

BBL verzorgende IG

“Ik heb altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn cv helder te op te bouwen. Daarom koos ik voor extra hulp. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn cv en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Voor een sterk cv en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!”

Rishi Gopi

Host Axxicom Schiphol

Mijn 100%-tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten is het enige dat voor mij telt. Ik ken de kracht van mond-tot-mond reclame en heb veel extra klanten hierdoor gekregen. De 100%-tevredenheidsgarantie staat al vanaf het begin op mijn website. Als jij ontevreden bent, dan ga ik ook niet met een lekker gevoel slapen. Wanneer je niet tevreden bent, kun je met een simpel mailtje je geld terugvragen. Dat neemt wellicht wat zorgen weg over de aankoop die je gaat maken.

Ik geloof in het volgende: “Klant is koning”. Lees hieronder waarom:

N

100% tevredenheid: Ik geef je met plezier 30 dagen de tijd om dit pakket incl. alle extra’s te proberen. Wanneer je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, geef ik je het aankoopbedrag terug. Hiermee loop je dus geen risico.

N

No cure no pay: Ben je na 5 sollicitaties nog steeds geen steek verder gekomen, terwijl je toch alles uit dit samengesteld pakket hebt toegepast? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur de afwijzingen van je sollicitaties door en ik annuleer de iDeal-bestelling met een enkele muisklik zonder vragen.

Veelgestelde Vragen

Twijfel je toch nog? Hier zijn de antwoorden op veelgestelde vragen...

“Wat heb ik aan 100+ voorbeeldbrieven van misschien niet precies mijn functie? Hier heb ik toch niets aan.”

In dit pakket zitten meer dan 100 succesvolle brieven, een gigantisch aantal. Een prachtige bron aan inspiratie van top-niveau. Er zit gegarandeerd een brief bij die je als basis kunt gebruiken en na een paar kleine edits kunt insturen voor je sollicitatie. Met inhoud van de andere brieven zet je de puntjes op de i en heb je een prima brief die je kunt hergebruiken voor volgende sollicitaties.

“Wat is de toegevoegde waarde van deze cv-templates t.o.v. andere online?”

Deze heb ik zelf samengesteld en zijn effectief gebleken. Ik heb in de loop der jaren patronen gezien van welke templates goed werken en welke minder werken. Een eerste ronde w.b. cv’s is selectie. Hierin wil je voorkomen dat een werkgever moet ‘zoeken’ naar de juiste informatie. Veel online fancy cv’s zien er leuk en misschien zelfs beter uit, maar de resultaten zijn minder.

“Hoe kan ik betalen?”

Je kunt via een Nederlandse beveiligde (https) betaalomgeving (PayPro) eenvoudig betalen middels iDeal, PayPal, creditcard en andere mogelijkheden. Registratie bij PayPro is enkel mogelijk wanneer ook de KvK registratie netjes is geregeld. Zowel w.b. veiligheid rondom jouw persoonsgegevens als zekerheid en vertrouwen zijn hiermee ingedekt.

“Hoe werkt het na betaling? Hoe krijg ik toegang tot dit alles? Hoe download ik de bestanden?”

Na de betaling ontvang je een e-mail met hierin een eenvoudige url naar een webpagina om alle bonussen met één enkele muisklik te downloaden. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken. Wanneer ik updates maak in het pakket kun je deze eenvoudig vinden op dezelfde pagina.

“Wat als de technieken uit het bonus e-book niet werken voor mij?”

De technieken zouden voor iedereen moeten werken, mits ze serieus uitgevoerd worden. Lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan wil ik met je op zoek gaan naar waarom het niet werkt. Komen we er niet uit of wil je echt liever je geld terug, dan kiezen we daarvoor.

Bestel "SollicitatieBOOSTER" nu en ontvang:

 

Samenvatting inhoud SollicitatieBOOSTER:

 1. 100+ sollicitatiebrieven die in het verleden hebben geleid tot een sollicitatiegesprek of een baan
 2. Essenties van een succesvolle sollicitatiebrief
 3. 5 bijpassende motivatiebrief sjablonen
 4. 7 PREMIUM cv-sjablonen (bewezen effectiviteit)
 5. 40+ voorbeeld profielschetsen
 6. 40+ uitgeschreven persoonlijke kwaliteiten
 7. Uitgebreide cv-checklist 2019 (checks op 50 criteria)
 8. Bonus 1 –  Zenuwen naar Zelfvertrouwen (e-book)
 9. Bonus 2 – Effectief beïnvloeden (e-book)
 10. Bonus 3 – 5 sollicitatiegeheimen (video-serie)

 

Onder de volgende voorwaarden:

 1. De dubbele 100%-geld-terug-garantie.
 2. Levenslang updates op dit pakket.

 

… en dit allemaal voor een redelijke prijs.

 

Ik kan me oprecht niet voorstellen dat je na het zorgvuldig lezen van deze pagina, mij in de ogen kunt aankijken en mij gaat vertellen dat dit geen absoluut top-aanbod is en 100% ‘waar-voor-je-geld’ is.

 

Zeg nou eens eerlijk? Deze kans kun je toch niet laten liggen?

× Hi! Waarmee kunnen wij je helpen?