Over Remi

Stralend Solliciteren is er voor jou, mits jij een vastbesloten en gemotiveerde werkzoekende bent die:

– genoeg heeft van het zelf keer op keer blijven proberen om een goede motivatiebrief of cv te maken
bereid is om op een stralende en enthousiaste manier te gaan solliciteren
een sterke drang heeft om nu toch echt eens uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek
klaar is voor de volgende carrièrestap…

…dan kan ik je helpen!

P.S. – Ik heb een zwak voor mensen die echt gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. 

Lees hier waarom je mij kunt vertrouwen

Trainingen

Workshop gegeven over
‘omgaan met afwijzingen’

Schrijfstijl

Goed gevoel en speelsheid
met de Nederlandse taal

Academisch opgeleid

Universitair werk-
en denkniveau

Communicatie

Opleidingen gevolgd in overtuigen
en beïnvloeden (o.a. NLP)

“Als een geboren coach houd ik van werken met gemotiveerde mensen om samen toe te werken naar een ‘stralend’ sollicitatiegesprek, middels het schrijven van professionele sollicitatiebescheiden, hoogwaardige artikelen én het geven van coaching, om hen op een effectieve manier te helpen aan een nieuwe baan.”

Jouw worsteling…

Stralend solliciteren is op dit moment wellicht nog niet bij jou aan de orde van de dag. Zeer waarschijnlijk herken je het volgende:

Je zit al enige tijd in die lastige fase van het zoeken naar een baan. De fase van het solliciteren, met het gevoel dat je het altijd wel iets beter kunt doen en dus het nu niet goed genoeg doet? Het werk is nooit af en solliciteren blijkt een full-time job te zijn? Waarschijnlijk heb je al erg veel afwijzings-emails in je inbox en ben je bekend met de druk en het zware gevoel van deze fase in je leven. Misschien zie je het soms wel even helemaal niet meer zitten…

Hoe mooi zou het dan zijn als je deze fase van zoeken naar werk niet helemaal alleen hoeft door te maken. Dat er iemand is die jou kan helpen. Dat je wat hulp kunt inschakelen om het allemaal even net iets gemakkelijker te maken.

Dat brengt mij tot het stellen van de volgende vraag…

Stralend Solliciteren, wil jij dat?

Met een goed gevoel je sollicitatiebrief en cv opsturen naar je nieuwe werkgever?

Of met echt zelfvertrouwen verschijnen op je sollicitatiegesprek?

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het goede adres! Mijn missie is om jou letterlijk stralend te laten solliciteren. Met mijn ruimschootse ervaring en tevreden klanten kan ik oprecht en met overtuiging zeggen dat ik alle kennis bezit om jou te helpen aan een nette, persoonlijke brief op maat en/of aan een tot in de puntjes verzorgd cv, dat voldoet aan al jouw eisen en wensen. Ik wil je dan ook maximale kwaliteit en tevredenheid garanderen. Mensen die mij persoonlijk goed kennen weten dat ik zo in elkaar steek.

Ik hoef je geld absoluut niet te hebben, als je niet tevreden bent over het eindresultaat.

Gegarandeerd 100% tevredenheid

Ik heb tot nu toe veel geleerd en keer op keer bleken mensen echt tevreden te zijn. Hieruit is een nieuwe manier van werken voortgekomen. Hoe dit komt? Omdat ik hen op een goede manier betrek bij het proces van het schrijven van een motivatiebrief en cv. Ik vraag hen minimale input en dit levert maximaal resultaat op. Dit is het geheim van mijn manier van werken. Andere aanbieders leveren eenmaal een eindproduct. Zo kunnen zij zo efficiënt mogelijk te werk gaan en zo veel mogelijk afleveren. Ik heb geleerd dat juist die input van de ander belangrijk is om als resultaat die persoonlijke sollicitatiebrief op tafel te krijgen. Deze (korte) feedback is de leidraad bij het tot stand komen van de motivatiebrief en dat is het handelsmerk van Stralend Solliciteren.

Tevreden mensen: daar doe ik het allemaal voor. Sterker nog: daar doe ik het alléén maar voor.

Velen gingen jou voor! Met trots presenteer ik dan ook mijn paradepaardje: de testimonials-page.

Mijn verhaal

Remi Mewiss

“Schrijver van jouw cv en motivatiebrief, omdat ik jouw sollicitatiedocumenten kan voorzien van jouw persoonlijkheid en je hiermee stralend voor de dag kan laten komen tijdens je sollicitatiegesprek”

Mijn PASSIE

Mijn passie is om een bijdrage te leveren aan het oplossen van een persoonlijk probleem van iemand. Een probleem of obstakel dat je klein houdt en je belemmert in het bereiken van je volste potentieel.

Een glimlach op het gezicht van mensen toveren, bezorgt mij ontzettend veel energie. Dit ie waar ik echt voor leef. Ik heb jarenlang bijlessen gegeven. Hoe ik dat vol hield? Simpel. Het was mijn passie. Ik kreeg er meer energie van terug dan dat ik er in stak. Toen wist ik dat ik met passie te maken had.

De magische toverstaf

Ik zeg vaker tegen mensen: “Geef mij genoeg tijd en ik verricht wonderen…” Voor sommigen klinkt dit misschien wat arrogant, maar je voorgangers hebben gezien dat dit echt tot geweldige resultaten kan leiden. Voor mij is 48 uur tijd voldoende om voor jou een motivatiebrief en cv te maken waarmee je stralend op sollicitatiegesprek kunt gaan. Kijk hier wat ik jou kan aanbieden.

Twijfel je nog over Stralend Solliciteren?

Zit je ergens mee of wil je jouw verhaal of emoties delen? Laat het mij weten. Ik bied je een luisterend oor. Mijn stille wens is om dit soort spontaniteit wat meer te mogen zien in deze toch al erg mooie wereld. Ben spontaan en wees geen vreemde: laat hier gerust een berichtje achter.

Remi Mewiss Curriculum Vitae

Enthousiasmerend

Flexibel

Resultaatgericht

Sociaal vaardig

Humoristisch