...

“Get The Job” Maandprogramma

30 Dagen Intensief Coachingsprogramma

De pijn van het werkloos zijn (en nog voor lange tijd blijven)

Het lijkt maar niet te lukken om een baan te vinden en misschien heb je wel het gevoel dat je echt niet in de smaak valt bij alle werkgevers. En misschien gefrustreerd dat ze niet eens de moeite doen om je antwoord te geven op je sollicitatie. Op die momenten dat je het echt niet meer ziet zitten en je het bijltje er al bij neer hebt gelegd.

Een baan zoeken kan een uitdagende en stressvolle ervaring zijn, en er zijn veel dingen die pijnlijk of moeilijk kunnen zijn aan het proces. Enkele veel voorkomende pijnen die werkzoekenden kunnen ervaren zijn:

Q

Afwijzing

Een van de meest pijnlijke aspecten van het zoeken naar werk is het geconfronteerd worden met afwijzing. Het kan moeilijk zijn om te gaan met de teleurstelling van het niet geselecteerd worden voor een baan, vooral als het een baan was die de werkzoekende echt wilde.

Q

Gebrek aan controle

Werkzoekenden voelen vaak een gebrek aan controle over het aanwervingsproces, wat frustrerend en ontkrachtend kan zijn.

Q

Onzekerheid

De onzekerheid van het niet weten wanneer en of er een baan zal worden aangeboden kan stressvol en overweldigend zijn.

Q

Isolatie

Werk zoeken kan een eenzaam proces zijn, vooral als een werkzoekende niet verbonden is met een ondersteunend netwerk van vrienden en collega’s.

Q

Financiële druk

De financiële druk van werkloosheid kan een grote bron van stress en angst zijn voor werkzoekenden.

Q

Verlies van identiteit

Voor sommige mensen is hun baan een groot deel van hun identiteit. Het verliezen van een baan en het zoeken naar een nieuwe baan kan een moeilijke en verwarrende tijd zijn als ze proberen uit te vinden wie ze zijn zonder hun baan.

Het ‘geheim’ voor het scoren van een baan

Er is niet één “geheim” waarom een bepaalde kandidaat de baan krijgt in een sollicitatiegesprek, omdat het vaak het resultaat is van een combinatie van factoren. Dit gezegd zijnde, zijn er verschillende dingen die de kansen van een kandidaat om te worden aangenomen in een sollicitatiegesprek kunnen verhogen.

Je zult ze vast wel kennen:

 • Goed voorbereid zijn
 • Een sterk cv en sollicitatiebrief hebben
 • Een sterke eerste indruk maken
 • Blijk geven van enthousiasme voor de baan
 • Goed passen bij de bedrijfscultuur
 • Relevante vaardigheden en ervaring hebben
 • Effectief vragen beantwoorden

Je weet het, kent het, hebt je hier al tig keer op voorbereid, maar het lijkt niet genoeg.  En toch sprankelt er ergens nog wat hoop voor jou, diep binnenin.

Met dat juiste steuntje in de rug zou je juist wél zo veel bereiken… gaat er door je hoofd.

Als je gemotiveerd bent en écht een groeiproces door wilt maken, dan is een van onderstaande maandprogramma’s precies datgene dat je nodig hebt. Dat klinkt als een sterke claim, en dat is het ook.

Wat je nodig hebt is een van onze coachingsprogramma’s die wél het verschil gaan maken.

Benefits van onze coachingsprogramma’s

Slagkracht

Je leert doelen te stellen, de dag in te delen, effectief te werken, en kleine overwinningen te vieren. Het is game over met de beperkende neerslachtige realiteit waarin veel werkzoekers zich bevinden.

Verbeterd zelfbewustzijn

Persoonlijk transformatief werk kan gaat jou helpen een dieper inzicht te krijgen in jouw gedachten, gevoelens en gedragingen, en hoe deze te beïnvloeden.

Meer zelfvertrouwen

Je gaat meer vertrouwen krijgen in jouzelf en jouw potentieel ontdekken en voelen.

Persoonlijke groei

Dit intensieve coachingstraject is veel meer dan de standaard sollicitatietechnieken (vragen stellen, werkervaringen presenteren adhv STARR-techniek, een stevige eerste indruk maken, etc.). Het gaat om het vergaren van zelfkennis, aansporen van intrinsiek zelfvertrouwen, en het crëeren van een nieuwe bekachtigende realiteit. 

Transformatie

Je zult new ways of being gaan ontdekken in dit coachingstraject en versteld staan van de persoonlijke transformatie.

Voor wie is dit coachingsprogramma bedoeld

We zullen uitsluitend gaan werken met gemotiveerde mensen die ook zelf acties gaan nemen en alles in de praktijk tot uitvoering brengen. 

Vergelijkbare coachingsprogramma’s zijn 50% tot dubbel zo duur.

De keuze zou dan ook niet moeten zijn óf je deze dienst wilt afnemen, maar wanneer.

Naar onze mening en jarenlange ervaring is dít programma daadwerkelijk datgene het verschil maakt.

Maar…

Dit alles een prijs. Als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten is dit niet geschikt voor jou. We werken met champions. Gepassioneerde job-hunters die voelen dat ze dit waar kunnen maken. Professionals die committed zijn.

Het is de investering dubbel en dwars waard: in de praktijk verdien je dit bedrag binnen no-time terug (al wanneer je één maand sneller aan de bak komt). Pauzeer even en laat deze laatste zin écht eens even diep op je in werken…

De beste investering is een investering in jezelf.

Wacht niet langer en gun jezelf professionele coaching en scoor die baan.

Hoe lang wil je doorgaan met dingen blijven doen zoals je ze altijd hebt gedaan en hopen op nieuw resultaat?

Kwalificatie-criteria

Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we kijken in welke mate je aan deze voorwaarden voordoet. Je kunt waarschijnlijk deelnemen wanneer enkele aspecten nog niet op orde zijn:

1. Commitment
2. Bereidheid om te leren en groeien
3. Helderheid over jouw carrièredoel
4. Relevante werkervaring
5. Open voor feedback
6. Aanpassingsvermogen om dingen anders te gaan doen.
7. Goede communicatieve vaardigheden
8. Een positieve houding
9. Veerkracht (omgaan met tegenslagen)

Aanbod coachingsprogramma’s

Op dit moment hebben wij de volgende samengestelde coachingspakketten voor jou.

Onderstaande maandprogramma’s zijn intensief en uiterst persoonlijk (1-op-1, voor 30 dagen lang) en zijn daarmee de meest persoonlijke en intensieve services die Stralend Solliciteren jou kan aanbieden.

Uitleg van de specifieke componenten vind je beneden aan deze webpagina in de sectie FAQ.

Onderstaande coachingstarieven gelden t/m januari 2023.

Let’s connect!

Plan een afspraak svp minimaal 24 uur van te voren.

Asha Boschma Stralend Solliciteren

Wie is mijn coach?

Bij de maandprogramma’s van Stralend Solliciteren is Remi jouw coach. Hij is gecertificeerd NLP Master Practitioner en heeft tientallen jobseekers gecoacht om doelgericht, effectief én efficiënt te solliciteren en daarmee de baan te veroveren.

Voor de meeste werkzoekenden speelt er iets groters dan pech hebben bij sollicitatiegesprekken. In de afgelopen jaren heeft Remi veel mensen uit de hele wereld gecoacht die bijna klaar waren om de weg naar succes in te slaan.  Zijn privé coachingscliënten geven consequent aan dat hij je snel de resultaten en helderheid kan geven die je wenst.

Remi gebruikt een eenvoudig 3 stappen proces om klanten te helpen betere resultaten uit het leven te halen:

1. Identificeer de resultaten die het probleem zijn,
2. Bekijk de keuzes die zijn gemaakt die het ongewenste resultaat hebben gecreëerd, en
3. Corrigeer vervolgens het overtuigingssysteem dat wordt gebruikt om keuzes te sturen.

De meeste mensen hebben geen maandenlange coaching nodig, die hun tijd en portemonnee opslokt. Vaak kan duidelijkheid worden geschapen in een klein aantal krachtige gesprekken die leiden tot inzicht in de juiste acties die genomen moeten worden. To the point, beknopt en duidelijk zonder poespas. De takeaways waarmee ik je waarschijnlijk achterlaat zijn de onthullingen van blindspots die je leven lang in de schaduw heeft gestaan. Deze nieuwe inzichten zullen je waarschijnlijk enthousiast maken over hoe je door een paar aanpassingen in je leven een compleet nieuwe realiteit kunt creëren, dat zich al snel gaat uiten in slagkracht naar een nieuwe baan en uiteindelijk het arbeidscontract.

Expertisegebieden:

 • Zelfvertrouwen en mindset
 • Gewoonten en productiviteit
 • Toegang tot kracht en authentieke zelfexpressie
 • Beïnvloeding en invloed

Ik ben bij je. Ik zie je. Ik laat je je gezien voelen. Sommige mensen hebben aangegeven dat coachinggesprekken van onbetaalbare waarde bleken.

Case Studies & Testimonials

Case Study 1: Eelco P.

Deze email kwam een tijd geleden binnen.

9 jaar zelfstandig gewerkt, en wilde weer aan de slag bij een bedrijf. Dat is een behoorlijke omschakeling.

Ik sprak met hem via Skype destijds. Hij wist het zeker, het voelde goed, en hij besloot om all-in te gaan voor het coachingsprogramma.

Binnen zeer korte tijd had hij een stralende baan in handen!
Het coachingsprogramma bleek voor hem de golden ticket te zijn.

“Tijdens de samenwerking is er veel werk verzet. 10 sollicitaties verstuurd welke allemaal individueel aandacht behoeven en optimaal zijn samengesteld. Bijna allemaal business development in payments. Inmiddels heb ik al wel een call gehad met de recruiter van een bedrijf (PayPal) en daar zal ik vanmiddag om feedback vragen. Bijzonder bij deze is wel dat er meer dan 300 serieuze kandidaten zijn binnengekomen, waarna er door de director van PayPal EU-Sales 8 kandidaten zijn geselecteerd om een call met de UK recruiter te hebben, hiervan zullen er dan slecht 4 een persoonlijk gesprek met hem hebben. Het gaat hier om een zware functie, waarbij het de bedoeling is dat de gekozen persoon strategische allianties aangaat in EU die PayPal in EU weer op de kaart moet gaan zetten. Het is nog even doorploegen maar de baan gaat er absoluut komen. De hoeveelheid werk die ik verzet heb is in deze maand meer als al dat werk daarvoor!”
Eelco P.

Senior-manager payments industry

Case Study 2: Robbert K.

4 sollicitatiegesprekken uit 5 sollicitaties, en bij de tweede sollicitatie al de baan scoren!

Robbert K.

Business analist

“Ik heb onlangs een job coaching programma (programma: zilver) met Stralend Solliciteren afgerond en het was een game changer voor mijn carrière. Het programma was afgestemd op mijn specifieke behoeften en hielp me bij het identificeren en overwinnen van obstakels die me tegenhielden bij het zoeken naar een baan. De coaches waren deskundig en ondersteunend, en dankzij de training voelde ik me zelfverzekerd en voorbereid tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Ik heb nu gelukkig werk en ben dankbaar voor de waardevolle hulpmiddelen en begeleiding die ik via het programma heb gekregen. Ik kan het job coaching programma van Stralend Solliciteren ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen. Remi, nogmaals erg bedankt!”

Jurjen Mulder

Sales Manager

Een vrijblijvend gesprek inplannen?

Onze 100%-tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten zijn voor ons belangrijk. Wij kennen de kracht van mond-tot-mond reclame en hebben in de loop der jaren juist hierdoor veel extra klanten mogen bedienen. De 100%-tevredenheidsgarantie staat al sinds de launch van de website online. Pas wanneer jij tevreden bent, gaan wij ook met een lekker gevoel slapen. Wanneer je niet tevreden bent, kun je in de eerste week om een refund aanvragen. Dat neemt wellicht wat zorgen weg over de aankoop die je gaat maken.

Wij geloven in echte waarde leveren mét garanties. Lees hieronder waarom:

N

Vertrouwelijkheid: Je wilt er zeker van zijn dat dit coachingprogramma jouw privacy respecteert en persoonlijke informatie en werkzoekactiviteiten vertrouwelijk houdt. Wij garanderen dit.

N

Expertise: Je wilt er zeker van zijn dat de coaches in het programma hooggekwalificeerd en ervaren zijn in het helpen van mensen bij het vinden van een baan.

N

Positieve resultaten: Je wilt bewijs zien van positieve resultaten van het coachingsprogramma, zoals getuigenissen van eerdere klanten of een hoog plaatsingspercentage. Wij bieden dit.

N

Persoonlijke aanpak: Deze coachingsprogramma’s zijn aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen, in plaats van een one-size-fits-all aanpak.

N

100% tevredenheid: Wij geven je met plezier een week de tijd om deze coachingsdienst uit te proberen en de kracht te ervaren, al vanaf de eerste sessie. Wanneer je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, geven wij je zonder vragen je het volledige aankoopbedrag terug. Hierdoor loop je dus geen risico.

N

No cure no pay: Ben je na 60 dagen nog steeds niet op gesprek gekomen, terwijl je toch alles uit dit samengesteld pakket hebt toegepast? Geen probleem. Neem contact met ons op, stuur de afwijzingen van je sollicitaties door en wij zorgen voor een gepaste oplossing.

Een vrijblijvend gesprek inplannen?

FAQ

Digitale intake én telefonische intake

Initieel een digitale intake. Allereerst een korte lijst met krachtige vragen om een globaal beeld te schetsen van wie jij bent en wat jouw ambities zijn, welk we aanvullen met call. Calls via Zoom of Skype. Het is noodzaak voor de call informatie over jou op papier te hebben. De combinatie schriftelijk vragen beantwoorden met een aanvullende call werkt in de praktijk optimaal. Het resultaat hiervan is dat ik een goed beeld van je heb en weet wat je zoekt en wat er zoal in je omgaat.

Kick-off Strategy Call

Verdiepende strategy call om een gedetailleerde planning te maken voor de komende 30 dagen. Wat zijn targets, waar staan we nu, hoe komen we tot accomplishment.

Cv op maat
Een cv dat jou profileert als vakexpert. Dit is het eerste resultaat na de intake. Het cv wordt opgeleverd in Microsoft Word format (.docx) én PDF, zodat je deze later zelf nog kunt wijzigen en kunt hergebruiken voor andere sollicitaties.
Sollicitatiebrief op maat
Een sollicitatiebrief die jou profileert als vakexpert en naadloos aansluit op je cv. Dit is het tweede resultaat na de intake. De brief wordt opgeleverd in Microsoft Word format (.docx) én PDF, zodat je deze later zelf nog kunt wijzigen en kunt hergebruiken voor andere sollicitaties.
LinkedIn-profieloptimalisatie

LinkedIn is jouw digitale cv. Tegenwoordig onmisbaar. Wij zorgen voor een excellent profiel zodat je vindbaar en benaderbaar bent voor recruiters en headhunters.

Vertalingen, extra varianten (voor zover nodig)

Per vacature wordt gekeken wat de optimale strategie is om het sollicitatiegesprek te scoren. Indien er extra document versies nodig zijn zullen deze opgemaakt worden. Dit is inbegrepen in deze all-in service.

SollicitatieBOOSTER (t.w.v. 75 euro)

Ons digitaal product SollicitatieBOOSTER, incl. alle bonussen en lifetime updates.

Succesvol Sollicitatiegesprek (t.w.v. 75 euro)

Ons digitaal product Succesvol Sollicitatiegesprek, incl. alle bonussen en lifetime updates.

Doorlopende ondersteuning
Doorlopende ondersteuning per e-mail gedurende het traject waarbij je e-mails met 1e prioriteit worden behandeld. Dit lijkt iets kleins maar is in de praktijk ontzettend waardevol.
100%-tevredenheidsgarantie
100%-tevredenheidsgarantie. Een goede naam is voor mij persoonlijk en ik zal alles uit de kast halen om jou een glimlach op je gezicht te toveren na onze samenwerking en mijn uiterste best doen om jou letterlijk stralend te laten solliciteren. Ik ben bereid extra werk te doen om dit te bewerkstelligen.
60-dagen-gespreksgarantie

De gespreksgarantie houdt in dat je binnen 60 dagen wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit is hetgeen je minimaal kunt verwachten als concreet resultaat. Is dit niet het geval, dan ga ik op onderzoek uit, verzet ik extra werk, zodat je uiteindelijk alsnog op sollicitatiegesprek komt.

Toegang tot prive-telefoon

Ons telefoonnummer staat nergens op de website genoemd, om persoonlijke redenen en voorkeuren. Met deze extra dienst krijg jij echter wél toegang tot mijn privé-nummer. Dit betekent snelle bereikbaarheid én de cliënten van het maandprogramma hebben hogere prioriteit in ons werk. Dit lijkt een klein extraatje maar wordt door mensen als enorm waardevol ervaren. Alleen al “het gevoel dat er altijd iemand voor je klaar staat”.

Dagelijks: Warrior-Accountability

In de ochtend empowering context creeren, daily commitments en in avond korte dagrapportage.

Wekelijks: Breakthrough Coaching sessie (4x)

Hoe het programma er precies uitziet, dat bepaal je zelf. Jij hebt de regie in handen. Na een introductie en kennismaking met je coach selecteer je de topics die voor jou relevant zijn en welke we tegenkomen. Wekelijks 1 persoonlijke coaching sessie (target tijd 60 min.) gericht op dát onderwerp dat het meest de aandacht behoeft. Voorbeelden: gemoedstoestand controleren, zelfvertrouwen, mindset, ochtendroutine inbouwen, habits, productiviteit, structuur aanbrengen, accessing power, authentieke zelfexpressie, en meer). Calls vinden plaats via Zoom of Skype.

Membership Community

Community (connect met like-minded job-hunters). De ‘added value’ hiervan is groot. Wij gaan jou in contact brengen met like minded individuals. Job-searching komt hiermee opeens in een compleet andere beleving. Je ontvang lifetime access.

Periodes (30 dagen vs tot baan gevonden wordt)

Bij pakket zilver gaan we met je aan de slag voor een periode van 30 dagen. Je ontwikkelt een new way of being wat er naar verwachting voor gaat zorgen dat je zowel jouw sollicitaties als jouw sollicitatiegesprek innoveert, en hierdoor veel sneller die baan scoort. 30 dagen is genoeg om die shift, de transformatie, te maken. 

Bij pakket goud gaan we samen door totdat je de baan hebt. Met een kanttekening. Werkperiode is max 3 maanden.

Kan ik in termijnen betalen?

Wanneer je in termijnen wilt betalen, neem dan ook even contact met ons op.

Let’s connect!

Plan een afspraak svp minimaal 24 uur van te voren.

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange