Totstandkoming sollicitatiebrieven en cv's

1 – Bestellen

Allereerst plaats je een bestelling voor de gewenste dienst of meerdere diensten. Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig en gebeurt door te klikken door op de groene betaalknoppen op de website te klikken en de procedure via PayPro verder te volgen en af te ronden. Voor een overzicht van alle diensten zie Tarieven.

PayPro is een Nederlandse instelling die beveiligde betalingen regelt (SSL-protocol; https) via o.a. iDeal, PayPal en diverse creditcard mogelijkheden biedt. Hierdoor loop je als klant geen enkel risico.

Wanneer je bestelling is geplaatst, ontvang je automatisch een email met eenvoudige instructies om wat extra informatie aan te leveren die ik nodig heb om jouw brief te kunnen schrijven. Doorgaans zijn dit: je huidige cv; een compacte motivatie; persoonlijke eigenschappen; vacature-link e.d..

2 – Eerste versie

Als de betaling geregeld is, ga ik direct aan de slag. Ik maak voor je motivatiebrief en/of cv een eerste versie. Deze stuur ik je op om te kijken of deze aan je verwachtingen beantwoordt. Ik beargumenteer waarom ik de motivatiebrief en/of het cv zo heb opgesteld en stuur je indien nodig suggesties mee om zo samen doelgericht tot de definitieve eindversie toe te werken.

3 – Feedback

Aanpassingen en feedback kan op dit moment door jou gegeven worden, zodat er gericht toegewerkt wordt naar de definitieve versie(s). Als ik extra informatie of vragen heb voorzie je me van antwoord zodat ik alle puntjes op de i’s kan zetten voor de definitieve versie.

4 – Definitieve versie

Met de feedback van jouw kant kunnen werk ik gericht toe naar de definitieve versie. Deze definitieve versie is conform jouw persoonlijke wensen en smaak, alsook conform mijn eisen en wensen (professionaliteit, kwaliteit en hoge kans van slagen op de arbeidsmarkt anno nu). Mocht er echter toch nog iets essentieels ontbreken of ben je nog niet tevreden, dan zoeken we samen naar een oplossing totdat jij 100% tevreden bent over het eindresultaat.

5 – Tevreden eindresultaat

Levering binnen 72 uur, excl. weekenden. Uitzonderingen mogelijk, neem svp contact op. Met deze werkwijze kan ik jou altijd 100% tevredenheid garanderen. Pas als jij volledig tevreden bent over het eindresultaat is het werk echt af.