...

Hoe het werkt

1 – Plaats je bestelling

Kies eenvoudig jouw pakket en betaal snel en veilig via iDeal. Na bestelling ontvang je direct een ontvangstbevestiging en een intake-formulier.

2 – Doe de digitale intake

Doe de digitale intake; geef input op een klein aantal krachtige vragen die je intrinsieke motivatie, drijfveren en ambitie naar boven halen. Naast kwalitatieve input voor de documenten zorgt dit ervoor dat jij jezelf in de documenten herkent.

3 – Oplevering eerste versie(s)

Wij gaan aan de slag met het opmaken van de eerste versie(s) en sturen je deze binnen 3 werkdagen na intake toe.

4 – Feedback-ronde

Eerste versies worden opgeleverd en zijn uitstekend om mee te solliciteren. Persoonlijke voorkeuren kunnen echter verschillen en daarom kun je deze eerste versies eenmalig voorzien van feedback. Deze werkwijze garandeert eindversies die op niveau zijn en aan jouw voorkeuren voldoen en bij jouw persoonlijkheid passen.

5 – Opleveren definitieve versie(s)

Eerste versies worden gericht herschreven naar eindversies op basis van gegeven feedback en z.s.m. toegestuurd.

6 – Tevreden eindresultaat (gegarandeerd)

Er wordt gecheckt of eindversies nu inderdaad naar wens zijn, wat zo goed als altijd het geval is.

Wat kan ik van het cv verwachten?

Je ontvangt een krachtig cv op maat, dat jouw doelen, ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid optimaal representeert. Deze sluit aan op de brief (pakket standaard + premium).

Wat kan ik van de brief verwachten?

Je ontvangt een opvallende sollicitatiebrief op maat, die jouw specifieke motivatie voor zowel de functie als het bedrijf optimaal vertegenwoordigt. Deze sluit aan op het cv.

Wat kan ik van het LinkedIn-profiel verwachten?

Je ontvangt een professioneel LinkedIn-profiel, compleet, aantrekkelijk en voorzien van relevantie zoekwoorden. Het profiel is zo opgesteld dat je gevonden gaat worden door werkgevers en eenmaal aangekomen op je profiel spoort het aan om gelezen te worden.

Ik plaats een bestelling; wat gebeurt er hierna?

Na bestelling ontvang je direct een ontvangstbevestiging en een intake-formulier. Wanneer we niks van je verneem, nemen we contact met je op.

Wat houdt de 100%-tevredenheidsgarantie in?

Pas als jij tevreden bent, is bij ons de kous pas af. Dit betekent dat ik net zo lang door ga met het herschrijven van documenten totdat deze geheel naar wens zijn. De praktijk heeft geleerd dat we hier altijd samen uit komen.

Wat houdt de digitale intake in?

De digitale intake; geef input op een klein aantal krachtige vragen die je intrinsieke motivatie naar boven halen (brief) en verborgen talenten en kwaliteiten boven water halen (cv en LinkedIn). Naast kwalitatieve input voor de documenten zorgt dit ervoor dat jij je persoonlijkheid herkent aan het eind van de rit in de documenten: het gevoel dat het echt jouw brief is. De intake kun je in 20-30 min. gemakkelijk afronden, direct na bestelling maar ook op een later moment. Indien de digitale intake ontoereikend is om aan de slag te kunnen, nemen we telefonisch contact met je op.

Hoe lang is de levertijd?

Binnen 3 werkdagen nadat je de persoonlijke intake met een van onze experts hebt gedaan, ontvang je de eerste oplevering van het curriculum vitae en de brief. Voor het LI-profiel komen hier nog 2-3 werkdagen bij.

Wat houdt de doorlopende ondersteuning in?

Met de doorlopende ondersteuning zijn wij 60 dagen na levering bereikbaar voor aanvullende vragen rondom het solliciteren.

Wat houdt de 60 dagen gespreksgarantie in?

Ik garandeer voor het standaard- en premiumpakket dat je binnen 60 dagen wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Is dit niet het geval, dan ga ik samen met jou uitzoeken wat het probleem is. Dit doen we net zolang totdat je op sollicitatiegesprek mag komen.

Is de service ook beschikbaar in het Engels?

Ja, Engelstalige documenten opleveren is geen probleem, mits deze in het Engels zijn opgeleverd. Neem contact met ons op indien documenten vertaald dienen te worden en informeer naar tarieven.

Kan ik de brief en cv later zelf aanpassen en hergebruiken?

Eindversies ontvang je zowel in Word-formaat (.docx) als pdf-formaat. De Word-bestanden kun je prima zelf eenvoudig editen.

Ik wil een pakket met een brief bestellen maar heb nog geen vacature

Dit is geen enkel probleem. We leveren cv (en LinkedIn) op en de brief volgt later.

Zijn genoemde prijzen incl. BTW?

Ja, BTW is inbegrepen.

Extra vragen/opmerkingen?

Neem direct contact met ons op.

“In 4 dagen tijd is het mij gelukt een baan te krijgen. Ik heb Remi zijn dienst als zeer waardevol ervaren. Hij is een ontzettend ervaren en betrokken professional!!”

Claudia Corcione

Studente

“Fantastische service, het was de investering zeker waard. De sollicitatiebrief was al direct perfect. Ik wil je site dan ook absoluut met een 10/10 beoordelen vanwege de fantastische en snelle service. Ik ga je zeer zeker aanbevelen!”

Marty Stevens

Servicedeskmedewerker

“Onvoldoende tijd om te solliciteren voor een aansprekende vacature. Deze kans wil ik niet laten schieten. Na de samenwerking viel een last van mij schouders. Ik voelde me opgelucht. Na minimale aanpassingen brief verstuurd en het sollicitatiegesprek gekregen!”

Vanisha Ganesh

Pedagoog/opvoedkundige

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange