Privacy Statement

Stralend Solliciteren neemt gegevensprivacy serieus. Dit privacybeleid legt uit wie we zijn, hoe we persoonlijke informatie verzamelen, delen en gebruiken en hoe u uw privacy-rechten kunt uitoefenen. We raden u aan dit privacybeleid volledig te lezen om er zeker van te zijn dat u volledig op de hoogte bent. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via de contactgegevens aan het einde van deze pagina.

Bij gebruik van de Site (www.stralendsolliciteren.nl) door Gebruiker (u) gaat deze akkoord met de Algemene Voorwaarden en de bepalingen genoemd in het Privacy Statement. De voorwaarden zijn voor eenieder toegankelijk en via de Site. Stralend Solliciteren neemt de gegevens van de website haar gebruikers op in een gegevensbestand. Naast de door u zelf verstrekte gegevens bij registratie op de website, en het beheren van het eigen profiel, verzamelen wij IP-adressen ten behoeve van de statistische analyse van bezoekersgedrag. Uw gegevens kunnen worden geanalyseerd om onze producten en diensten zoveel mogelijk op uw interesses af te stemmen. Wanneer u het hier niet mee eens bent kunt u uw eigen browser zo instellen dat gebruik van cookies niet mogelijk is. Dit betekent echter wel dat u gebruikersgemakken van de website zal verliezen. Wij behouden ons het recht voor om geregistreerde gebruikers informatie en/of aanbiedingen via e-mail toe te zenden.

1. Log bestanden

Stralend Solliciteren gebruikt IP-adressen om trends te analyseren, de site te beheren, om gebruikersgedrag van bezoekers te achterhalen en om de website te optimaliseren. IP-adressen bevatten geen persoonsgebonden informatie. Hier kunnen door ons dus ook geen persoonlijke gegevens aan ontleend worden.

2. Delen van informatie

Wanneer bestellingen geplaatst worden voor de persoonlijke diensten, wordt vanzelfsprekend persoonlijke informatie meegeleverd. E-mailadres om contact met u op te nemen, alsook uw telefoonnummer voor wanneer het e-mailadres onbereikbaar wordt. Dit is de absoluut minimale vereiste informatie om een digitale samenwerking mogelijk te maken. Daarnaast bevatten de door u bijgeleverde documenten persoonlijke informatie (naw-gegevens, persoonlijke informatie, arbeidsverleden, e.d.).

Stralend Solliciteren houdt zich de mogelijkheid voor informatie uit documenten (anoniem) te delen met zakenpartners of voor eigen gebruik, zie ook de algemene voorwaarden. Echter, indien het geval zich voordoet dat informatie gedeeld wordt, wordt dit tot zover mogelijk gedaan in anonieme vorm. Wanneer (delen van) de sollicitatiebrief of cv worden gebruikt voor promotiedoeleinden, social media, blog-artikelen, nieuwsbrieven, wordt er altijd voor gezorgd dat de persoon van het gebruikte materiaal wordt ontkoppeld en niet te achterhalen is. Op deze manier wordt uw identiteit gewaarborgd.

3. Tracking functionaliteit

Stralend Solliciteren maakt gebruik van diensten beschikbaar gesteld door Google zoals Google Analytics, en Ad-sense. Het kan dus zijn dat Google cookies plaatst en leest. Ook kan Google zgn. Web Beacons gebruiken om informatie over de gebruiker te verzamelen. Het blokkeren van deze informatievergaring kan middels instellingen van uw internetbrowser.

4. Aansprakelijkheid voor sites van derden

Stralend Solliciteren bevat links naar andere websites die niet onder beheer staan van, of eigendom zijn van, Stralend Solliciteren. Voor de inhoud hiervan kan Stralend Solliciteren niet aansprakelijk gehouden worden. Dit geldt ook voor de privacygegevens die hier verzameld kunnen worden. Bij het vermelden van persoonsgegevens dient u als gebruiker zelf altijd de privacyverklaring te lezen alvorens u gebruik maakt van de Site.

5. Wijzigen / actualiseren van persoonlijke gegevens

Wanneer je niet langer gebruik wilt maken van onze diensten, bieden wij de mogelijkheid om deze gegevens te wijzigen, te actualiseren of te verwijderen. Stuurt u dan een e-mail naar info[at]stralendsolliciteren[.]nl.

Recente wijzigingen vanuit Stralend Solliciteren om compliant te zijn aan de wetswijziging rondom de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018:

5.1 Recht op inzage persoonsgegevens
Als klant heeft u het recht op inzage in uw eigen persoonsgegevens welke bij Stralend Solliciteren staan geregistreerd. Het inzagerecht is geregeld conform artikel 35 (lid 1lid 2lid 3lid 4) van de Wet bescherming persoonsgegevens.
5.2 Recht op correctie, verwijdering en vergetelheid
Als klant heeft u het recht op correctie en verwijdering van persoonsgegevens welke bij Stralend Solliciteren staan geregistreerd. Het correctierecht is geregeld in artikel 36 (lid 1lid 2lid 3lid 4) van de Wet bescherming persoonsgegevens. Conform  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) beschikt u over het recht op vergetelheid.

6. Berichtgeving bij veranderingen in het privacy-beleid

Stralend Solliciteren behoud zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Wanneer wij besluiten om ons privacy beleid te veranderen, dan vermelden wij deze veranderingen op deze pagina.

Vragen en klachten

Als u vragen of klachten hebt in verband met onze verwerking van uw persoonlijke gegevens, kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Stralend Solliciteren
info@stralendsolliciteren.nl

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 24 mei 2018