...

Veelgestelde vragen

Ik heb met spoed je hulp nodig; kun je me direct helpen nadat ik bestel?

Absoluut. Bij een spoed-bestelling help ik je dezelfde dag of de dag erna. Je hoeft me hier niet extra voor te contacteren. Naast dat ik je met de spoed-bestelling sneller help, worden revisies van documenten, aanvullende vragen e.d. eerder afgewerkt dan bestellingen zonder spoed.

Hoe werkt het precies? Wat is je werkwijze?

De totstandkoming voor sollicitatiebrief en cv heb ik uitvoerig beschreven op de Hoe werkt het -pagina.

Wat betekent de 100%-tevredenheidsgarantie?

Dit betekent dat het werk pas af is als jij geheel tevreden bent over het eindresultaat. Mijn streven is het hebben van tevreden klanten (bekijk ook mijn testimonials).

Wat zijn de prijzen van iedere dienst?

Alles over de prijzen staat beschreven op de Tarieven pagina.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Voor een uitgebreid overzicht en uitleg van de huidige betalingsmogelijkheden, bekijk de pagina Hoe werkt het.

Wat is de levertijd van de producten?

De levertijd van brief en cv bedraagt max. 48 uur. LinkedIn profiel iets langer, zo'n 3 werkdagen.

Wat is een cv op maat?

Als je effectief wilt solliciteren, is het essentieel dat je beschikt over een uitnodigend cv dat jouw  toegevoegde waarde uitstraalt. Het eindresultaat van een cv op maat is een document waarmee je je duidelijk onderscheidt van andere sollicitanten en het verschil maakt. Een effectief cv vertelt jouw potentiële werkgever waarom jij de aangewezen persoon bent voor de functie.

Wat is een brief op maat?

Net als het cv wordt ook de brief volledig toegespitst op jouw specifieke doel en jouw achtergrond. Hierbij neem ik enkel relevante aspecten op waarvan bekend is dat werkgevers ze belangrijk vinden. Het resultaat is een kortere, maar krachtigere brief. Je kunt de basis van deze brief vervolgens ook gebruiken voor andere brieven.

Kan ik het cv en de brief naderhand zelf aanpassen?

Ja. Cv’s en brieven worden opgeleverd in Word-formaat (.doc) en pdf-formaat (.pdf). Je kunt ze dus zelf eenvoudig aanpassen en gebruiken voor toekomstige sollicitaties.

Kan ik je telefonisch bereiken?

Ja dit kan, maar vanwege mijn langdurige reis in Zuid-Oost Azië, en variërende tijdzones, geef ik sterk de voorkeur aan contact per email. Mail wordt direct doorgepusht naar mijn mobiel en ik reageer over het algemeen erg snel. Klik hier voor contact opnemen.

Wat moet ik opsturen nadat ik heb besteld?

Deze zaken worden uitvoerig uitgelegd in een bevestigingsmail die je ontvangt nadat je de bestelling hebt geplaatst. In het algemeen zijn dit je CV, een korte motivatie in een paar zinnen, jouw sterke persoonlijke kwaliteiten en een link naar de vacature waarop je wilt solliciteren.

Heb je voorbeelden van een cv en/of motivatiebrief?

Ja, bekijk hier de voorbeelden.

Is er een mogelijkheid voor het kiezen van een layout?

Ja. Vooralsnog bied ik de layouts aan zoals aangegeven in de voorbeelden. Graag zelf even aangeven wanneer je een bepaalde voorkeur hebt.

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange