Nadat je dit e-book hebt gelezen ben je:

Opvallende en onderscheidende sollicitatiebrieven en cv’s schrijven m.b.v. NLP, hypnotische taalpatronen en invloedrijk taalgebruik.

Jouw bestaande sollicitatiebrief en cv aanzienlijk verrijken.

Al vanaf de eerste regel de lezer aanspreken en meenemen in je verhaal.
Wetenschappelijk bewezen mechanismen specifiek toe te passen in je sollicitatiebrief en cv.

Een opvallende en onderscheidende sollicitatiebrief en cv schrijven… poeh!

Voor haast iedereen is het een flinke klus om je goed voor te bereiden en het gaat regelmatig bereid met de nodige frustratie. En vaak is het zelfs voor niks.

Solliciteren anno 2017 is allesbehalve gemakkelijk. Juist dat maakt je nog eens extra zenuwachtig. En het moet goed gaan eigenlijk. Je kunt het je niet permitteren om deze kans weer mis te lopen.

Herken je dit?

Ik kan je gerust stellen: het gegeven dat je het zo lastig vindt heeft niets met jou zelf te maken; jij bent niet de schuldige.

De kracht van woorden

De kracht van woorden is iets dat nog erg wordt onderschat. Toch is het een cruciale stap in jouw sollicitaties. Nadat je cv qua lay-out in de smaak valt, is het toch echt onvermijdelijk dat er een begin wordt gemaakt aan je documenten. Dat hoeft niet per se de eerste regel te zijn, maar het is onvermijdelijk dat iemand zonder een woord te lezen je brief en cv aan de kant schuift. En juist hier opent zich een deur naar een geweldige mogelijkheid om er echt uit te springen tussen andere sollicitanten.

Ik zal je het geheim verklappen

Hypnose brengt iemand in een veranderde bewustzijnstoestand, die ervoor zorgt dat verborgen ervaringen of ingesleten patronen uit het onderbewuste naar boven gehaald kunnen worden. Het is een toestand waarbij je je aandacht richt op één bepaald onderwerp.

Zo ben je in hypnose wanneer je volledig opgaat in het boek wat je aan het lezen bent. Of dat heerlijke nummer op de radio. Of wanneer je in de auto zit en er plotseling bent, zonder dat je je bewust was van de hele autorit.

Hypnose wil niet zeggen dat je dingen gaat doen die je niet wilt doen. Nee, hypnose is een zekere gemoedstoestand die leidt tot een verhoogde psychische concentratie, een verhoogde lichamelijke ontspanning en daardoor een verhoogde openheid voor suggesties. Wanneer er in een sollicitatiebrief bepaalde taalpatronen worden gebruikt, kan een licht hypnotische staat opgewekt worden.

Een van de trucs is om vervolgens aan het eind van de brief “embedded commands” (ingepakte commando’s) te gebruiken, zodat het onderbewuste direct aangesproken wordt. Een heel bekend en simpel voorbeeldje hiervan is:

Ondanks dat je het eigenlijk niet wilt, denk je nu opeens aan een blauwe banaan.

Nu jij zonet dit zinnetje hebt gelezen, heb je een beeld gevormd van een blauwe banaan. Ik heb zowel je brein gestuurd naar: Het creëren van een plaatje van een blauwe banaan Ondanks dat ik heb geschreven dit niet te doen, wat ook nog eens laat zien dat je onderbewuste niks kan met ontkenningen. Het is een groot verschil of je tegen jezelf zegt:

“Dit moet ik herinneren” versus “Dit moet ik niet vergeten”.

Al dit soort principes kunnen we toepassen in onze teksten in de sollicitatiebrief. Hoe precies, dat leer ik je stap voor stap in dit e-book.

En je hebt mazzel… Ook jij kunt dit eenvoudig leren!!

Deze gids is gebaseerd op technieken uit het neuro-linguistisch programmeren (NLP), wat een discipline is die erop gericht is om mentale processen te bestuderen en in kaart te brengen en op deze manier excellent gedrag overdraagbaar te maken.  Deze methode is inmiddels al beproeft door en uiterst effectief gebleken bij veel van mijn cliënten en bij allen die deze methode ondergingen.

De inhoud van dit e-book:

Beinvloedende taalpatronen Dit boek bevat meer dan 10 verschillende effectieve (hypnotische) taalpatronen en 20+ uitgeschreven specifieke voorbeelden voor in je sollicitatiebrief en cv en zelfs in je sollicitatiegesprek.
Tal van voorbeelden Vele letterlijke voorbeelden die je zo kunt copy-pasten in je eigen sollicitatiebrief en cv. Ook leer ik je om zelf zinnen te maken die het brein van de lezer gericht sturen.
De zes belangrijkste principes om mensen te beinvloeden.  Wetenschappelijk heeft aangetoond dat er bepaalde mechanismes zijn waar mensen op emotioneel niveau consequent op reageren. Deze leg ik je uit, in de context van solliciteren, zodat je deze in je brief en cv maar ook in je sollicitatiegesprek kunt toepassen.

Wat anderen zeggen over het boek...

test

test

test

test

test

test

Neem vandaag nog actie en krijg deze 2 BONUSSEN

Bestel vandaag en krijg de volgende bonussen er gratis bij:

Helpdesk 24/7

Als je vragen hebt over de technieken of weet je niet wat je in jouw specifieke situaties moet doen, maak dan gebruik van de helpdesk. Je hebt gedurende 30 dagen na jouw aankoop de mogelijkheid om gebruik te maken van de helpdeskservice, waarbij je binnen 24 uur persoonlijk antwoord krijgt.

Levenslang updates

Krijg elke update of toevoeging die we ooit doen aan dit product doen. Dit is het enige product dat jij in je leven nodig zult hebben over hoe je een opvallende en onderscheidende brief en cv kunt maken.

Krijg deze 2 bonussen nu GRATIS

Als je vandaag bestelt dan krijg je alles voor mijn tijdelijke introductieprijs van maar 17 euro

Dus: Voor nog geen twee tientjes kun jij je baankansen aanzienlijk en blijvend verbeteren.

(Ik twijfel of je in deze economisch ongunstige tijd wel de luxe hebt om je deze aankoop niet te permitteren…)

Ja! Ik wil volledig risicovrij kennismaken “Effectief Beïnvloeden”!

Mijn 100%-tevredenheidsgarantie

Tevreden klanten is datgeen dat voor mij telt. Ik ken de kracht hiervan en de kracht van mond-tot-mond reclame. De 100%-tevredenheidsgarantie staat al vanaf het begin op mijn website. Als jij ontevreden bent, dan ga ik ook niet met een lekker gevoel slapen. Wanneer je niet tevreden bent, kun je me teen simpel mailtje je geld terugvragen. Dat neemt wellicth wat zorgen weg over de aankoop die je gaat maken.

N
100% tevredenheid: Ik geef je met plezier 30 dagen de tijd om het boek en alle extra’s te proberen. Wanneer je niet tevreen bent om wat voor reden dan ook, geef ik je het aankoopbedrag zonder verdere vragen terug.
N
No cure no pay: Ben je na 3 sollicitaties nog steeds geen steek verder gekomen, terwijl je toch alle tips uit het boek hebt toegepast? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur de bevestigingen van je sollicitatiegesprekken door en ik maak je het volledige aankoopbedrag weer over op je bankrekening zonder problemen en vragen.

Ik heb letterlijk duizenden euro’s betaald voor de cursussen en het is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Maar bij jou als werkzoekende is de kans groot dat je situatie totaal anders is. Hier wil ik je in tegemoet komen.

Nu heb je de allerbeste kans om ook kennis te maken met deze prachtige methode en technieken. Een betere deal kan ik echt niet voor je maken!

Voelt het goed? Bestel 'Effectief beïnvloeden' e-book direct, geheel risicovrij!

Na betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar een pagina waar je direct aan de slag kunt met het boek. Toekomstige updates zullen ook op deze pagina verschijnen.

Veelgestelde Vragen

Twijfel je nog? Hier zijn de antwoorden op veelgestelde vragen...

Moet ik voor het uitvoeren van deze technieken enige ervaring ergens in hebben?

Nee, de technieken zijn in gemakkelijke woorden uitgelegd en zijn zo opgezet dat iedereen er zonder problemen direct mee aan de slag kan. Dat is tevens ook de kracht van dit boek.

Met een paar taalpatroontjes een brief en cv schrijven die gaat opvallen, écht?

Ja echt. Dit zijn buitengewoon krachtige taalpatronen die in de marketing wordt gebruikt om mensen te beïnvloeden. Ik leg ze uit en maak de vertaling naar hoe je dit inzet in je sollicitatiedocumenten.

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Het is in een pdf-bestand netjes vomgegeven en je kunt het op laptop, tablet en smarftoon waar en wanneer je maar wilt lezen. Mocht je het willen printen, dan is dit ook mogelijk. Achtergrondkleuren zijn wit zodat de printopdracht je niet een halve cartridge kost ;).

Hoe download ik de bestanden?

Na de betaling ontvang je een e-mail met hierin instructies om het boek en alle bonussen met een muisklik te downloaden. Gemakkelijker kan ik het niet voor je maken. Wanneer ik een update maak van het document wordt deze pagina ververst.

Wat als deze training en technieken niet werken voor mij?

De technieken zouden voor iedereen moeten werken, mits ze serieus uitgevoerd worden. Lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan wil ik met je op zoek gaan naar waarom het niet werkt. Komen we er niet uit of wil je echt liever je geld terug, dan kiezen we daarvoor.

Bestel “Effectief Beïnvloeden” nu en krijg:

  • 10 verschillende taalpatronen om direct te implementeren in je brief en cv zodat je echt kunt opvallen.
  • 2 bonussen: levenslange updates en 30 dagen extra assistentie.
  • De dubbele 100%-geld-terug-garantie. Wat de reden ook mag zijn.

… en dat allemaal voor een zacht prijsje.

Klik nu op ‘Bestellen’ en krijg direct toegang.