Ben jij een vastbesloten en gemotiveerde werkzoekende bent die:

– het spuugzat is keer op keer te solliciteren met afwijzingen en radiostiltes als resultaat?
bereid is om voortaan écht effectief te solliciteren?

jouw droombaan wilt veroveren als v
olgende carrièrestap?

Zo ja, dan kan Stralend Solliciteren jou gegarandeerd helpen!

Team Stralend Solliciteren

Remi Mewiss

CEO, founder

“Mijn missie is om jou stralend te laten solliciteren: solliciteren met effectieve sollicitatiedocumenten, een stralend sollicitatiegesprek voeren en uiteindelijk met trots het contract ondertekenen.”

Sinds 2015 honderden mensen aan een baan geholpen middels het cv, de sollicitatiebrief, LinkedIn-profielen en online coaching. Gefascineerd om successtrategieën in kaart te brengen en overdraagbaar te maken. Remi is de drijvende kracht achter Stralend Solliciteren.

Asha Boschma

Tekstschrijver, Office Assistant, Hoofd Klantcontact

“Ik help je graag met het presenteren van je kwaliteiten en motivatie in je cv, sollicitatiebrief en op je LinkedIn-profiel, zodat jij straks op gesprek kan bij jouw toekomstige werkgever om je droombaan te bemachtigen.”

Asha heeft expertise in Human Resources (HR) en Recruitment. Hiermee heeft ze zeer ruime ervaring met de andere kant van de sollicitatietafel, met name rondom interne werving en selectieprocessen. Zij weet hierdoor welke factoren doorslaggevend zijn voor een succesvolle sollicitatie.

Asma Khaled

Office Assistant

Lay-out, opmaak en tekst-formatting van sollicitatiedocumenten.

Externe vertaler

Professionele document-vertalingen

Vertalingen brief, cv en LinkedIn-profiel Nederlands > Engels.

Waarom je op Stralend Solliciteren kunt vertrouwen

Jouw worsteling…

Stralend solliciteren is op dit moment wellicht nog niet bij jou aan de orde van de dag. Zeer waarschijnlijk herken je het volgende:

Je zit al enige tijd in die lastige fase van het zoeken naar een baan. De fase van het solliciteren, met het gevoel dat je het altijd wel iets beter kunt doen en dus het nu niet goed genoeg doet? Het werk is nooit af en solliciteren blijkt een full-time job te zijn? Waarschijnlijk heb je al erg veel afwijzingen in je inbox en ben je bekend met de druk en het zware gevoel van deze fase in je leven. Misschien zie je het soms wel even helemaal niet meer zitten en neigt het naar depressieve gevoelens of een uitzichtloze toekomst…

Hoe mooi zou het dan zijn als je deze fase van zoeken naar werk niet helemaal alleen hoeft door te maken. Dat Stralend Solliciteren voor jou klaar staat en jou aan de bak kan laten komen. Dat je wat hulp kunt inschakelen om het allemaal even net iets gemakkelijker te maken.

Dat brengt mij tot het stellen van de volgende vraag…

 

 

 

Stralend Solliciteren, wil jij dat?

Effectief solliciteren, een stralend sollicitatiegesprek voeren en de droombaan scoren!

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het goede adres! Onze missie is om jou die nieuwe baan te gunnen en geven. Met mijn ruimschootse ervaring en tevreden klanten kan ik oprecht en met overtuiging zeggen dat wij alle kennis bezitten om jou te helpen aan een professionele brief op maat (waarin jij jezelf herkent) en/of aan een tot in de puntjes verzorgd en krachtig cv, dat voldoet aan al jouw eisen en wensen. Ik wil je dan ook maximale kwaliteit en tevredenheid garanderen. Mensen die ons kennen weten dat Stralend Solliciteren zo werkt.

Klant = koning. Stralend Solliciteren heeft niks aan ontevreden klanten. Daarom streven wij koste wat het kost naar een tevreden eindresultaat.

 

 

 

Gegarandeerd 100% tevredenheid

Ik heb tot nu toe veel geleerd en keer op keer bleken mensen echt tevreden te zijn. Hoe dit komt? Omdat wij hen op een prettige manier betrekken bij het proces van het schrijven van de motivatiebrief en cv. Met minimale input genereren wij maximaal resultaat. Dit is het geheim van onze manier van werken.

Lees hier de succesverhalen van mensen die je voorgingen en een baan scoorden.

× Start hier direct een chat
Secured By miniOrange