...

Team Stralend Solliciteren

Remi Mewiss

CEO, Founder

“Mijn missie is om jou stralend te laten solliciteren: solliciteren met effectieve sollicitatiedocumenten, een stralend sollicitatiegesprek voeren en uiteindelijk met trots het contract ondertekenen.”

  • Sinds 2015 heeft hij honderden mensen aan een baan geholpen middels het opstellen cq. herschrijven van het cv, de sollicitatiebrief of LinkedIn-profielen.
  • Mindset van werkzoekers een flinke boost gegeven via persoonlijke 1-op-1 online coaching sessies alsook coachingstrajecten.
  • Master of Science én gecertificeerd NLP Master Practitioner (o.a. communicatieve vaardigheden en mentale krachttraining, en successtrategieën in kaart te brengen en overdraagbaar te maken.

Klik hier om mogelijkheden te verkennen om direct aan de slag te gaan met Remi als jouw sollicitatiecoach.

 

Asha Boschma

COO, tekstschrijfster, coach (DISC, drijfveren analyse en ACT)

“Ik help je graag met het ontdekken van je kwaliteiten en motivaties en het presenteren daarvan op je cv, in sollicitatiebrief en op je LinkedIn-profiel. Jij gaat straks op gesprek bij jouw toekomstige werkgever om je droombaan te bemachtigen.” – Asha

Asha is coach in persoonlijke ontwikkeling en tekstschrijver. Bij het programma Solliciteren met DISC en Drijfveren is zij je coach. Asha heeft een achtergrond in HR met specifieke kennis van recruitment. Naast haar HR en recruitment kennis en ervaring in de praktijk is zij gecertificeerd DISC- en Drijfveren trainer en ACT (acceptance and commitment training) Master. Zij is tevens tekstschrijver bij Stralend Solliciteren en schrijft o.a. de motivatiebrieven, cv’s en LinkedIn-profielen op basis van jouw digitale intake. Extra handig dus, als zij jou via de coaching al wat beter kent. Je brief wordt daarmee nóg persoonlijker.

  • Zeer ruime kennis en ervaring in HR en recruitment;
  • Tot in details op de hoogte van doorslaggevende factoren in een succesvol sollicitatietraject;
  • 100+ sollicitatiegesprekken gevoerd vanuit werving en selectie;
  • 1000-en brieven en cv’s beoordeeld als Recruiter, HR medewerker en -adviseur;
  • Weet essentiële zaken snel te benoemen, heeft een pragmatische houding;
  • Gecertificeerd coach in DISC, Drijfveren;
  • Gecertificeerd ACT Master; 

“Ze weet met haar scherpe analyses, doortastende vragen en inlevingsvermogen snel tot de kern te komen. Dat brengt echt nieuwe inzichten.”  – Lisette, 36 jaar.

Asma Khaled

Remote Office-Assistant

– Lay-out, opmaak en tekst-formatting van sollicitatiedocumenten, in het bijzonder cv en LinkedIn-profielen.

Externe vertaler

Professionele document-vertalingen

– Stralend Solliciteren werkt nauw samen met een professionele, externe vertaler en schakelt deze in om uitsluitend maatwerk op te leveren. Daarnaast is deze vertaler bekend met zowel het Nederlandstalig als Engelstalig sollicitatiejargon zodat de vertaling optimaal kan plaats vinden. Gratis vertaal-apps of goedkopere diensten missen deze verfijningen waardoor een optimaal resultaat in veel gevallen niet gegarandeerd is.

– Vertalingen Nederlands <> Engels.

– Vertalingen van solliciatiebrief, cv en LinkedIn-profiel mogelijk. Neem contact met ons op.

Waarom je voor Stralend Solliciteren kunt kiezen

Stralend Solliciteren, wil jij dat?

Effectief solliciteren, een stralend sollicitatiegesprek voeren en de nieuwe baan scoren.

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het goede adres! Met onze ruime ervaring en achtergrond en tevreden klanten kunnen wij met overtuiging zeggen dat wij alle kennis bezitten om jou te helpen aan een professionele brief op maat (waarin jij jezelf herkent) en/of aan een tot in de puntjes verzorgd en krachtig cv, dat voldoet aan al jouw eigen wensen alsook aan de hoge standaarden van de huidige arbeidsmarkt.

Wij willen je dan ook hoge kwaliteit en tevredenheid garanderen. Mensen die ons kennen weten dat Stralend Solliciteren dit consistent levert.

Klant = koning. Tevreden klanten zijn de meest waardevolle assets van een bedrijf.

Daarom streeft Stralend Solliciteren telkens naar een tevreden eindresultaat.

 

Gegarandeerd 100% tevredenheid gegarandeerd

Je wordt op een eenvoudige, effectieve manier betrokken tijdens het proces van de opmaak van de solliciatiedocumenten. Hierdoor is het resultaat sollicitatiedocumenten waarin jij jouzelf herkent. Dit zorgt voor de hoge klanttevredenheid.

Dit is het geheim van onze manier van werken. Lees hier de succesverhalen van mensen die je voorgingen en een baan scoorden.

[thrive_leads id='2996']

× Stuur ons een whatsapp
Secured By miniOrange