Je past goed in het functieprofiel en weet dat je erg veel te bieden hebt

Maar toch krijg je steeds de reactie dat je ‘niet in het profiel past’.

Hoe stel je een cv op dat jouw vaardigheden en al jouw werkervaringen nou goed en overzichtelijk in beeld brengt?

Bij Stralend Solliciteren ben je aan het juiste adres!

cv maken 1

Curriculum Vitae

Cv’s worden op een professionele manier geschreven en samengesteld voor de functie waarnaar wordt gesolliciteerd.

Een apart cv maken voor iedere functie is volgens de regel het beste. Bepaalde werkervaringen of cursussen kunnen bijvoorbeeld extra in de spotlights worden gezet om de aandacht te leiden naar relevante zaken, om zo de lezer maximaal te kunnen overtuigen van jouw kwaliteiten en vaardigheden.

Tijdens het opstellen van een cv wordt er zorgvuldig te werk gegaan en wordt er voor gezorgd dat de lezer van het cv exact dat beeld van jou krijgt dat jij hem/haar wilt meegeven. Recruiters hebben aangegeven dat het cv het belangrijkste document is bij de sollicitatie. Een professioneel cv maken of laten maken is dan ook van essentieel belang in het sollicitatieproces.

Een aansprekend en uitnodigend cv:
1) Zorgt direct voor volledige aandacht
2) Bevat jouw persoonlijkheid, een stralende foto en aansprekende profieltekst
3) Onderbouwt en sluit naadloos aan op de motivatiebrief

Cv maken

Stralend Solliciteren staat klaar om ook voor jou aan de slag te gaan. Gun jezelf ook een professioneel en aansprekend cv. Wacht niet langer en plaats vandaag nog je bestelling!

En zeg nou eens eerlijk:

Je wilt toch ook niet weer afgewezen worden omdat je cv niet eens werd gelezen?

“Bedankt voor de fantastische service, het was de investering zeer zeker waard. De sollicitatiebrief die Remi schreef was al direct perfect. Ik had er niets op aan te merken. In het cv wilde ik een paar wijzigingen hebben die naar behoren netjes en snel zijn aangebracht. Ik wil je site dan ook absoluut met een 10/10 beoordelen vanwege de fantastische en snelle service. Ik ga je zeer zeker aanbevelen!”

Marty Stevens

Servicedeskmedewerker

“‘Een cv en goede sollicitatiebrief maken, dat moet ik toch zeker zelf kunnen’, dacht ik. Meer ter bevestiging zocht ik contact met Remi. “Ik ben mij ervan bewust dat de brief nog niet ‘af’ is. Kun jij me nog wat tips geven?” Remi bleek een professional. Aan mijn cv en brief moest nog heel wat herschreven te worden! Nu heb ik vertrouwen in mijn cv en brief en kan ik de markt op! Mijn advies uit eigen ervaring, ga niet zelf rommelen maar schakel Remi in. Hij verdient zich onmiddellijk terug!”

Marc Huijbregts

Salesmanager

“Ik heb erg van de zeer goede en snelle dienstverlening van Remi genoten. Voorheen heb ik altijd moeite gehad om mijn sterke punten helder op te schrijven en mijn CV helder te op te bouwen. Daarom koos ik ook voor de voor het opnieuw samenstellen van zowel het CV als de motivatiebrief. Remi heeft mij daarin geholpen om de opbouw van mijn CV en motivatie helder neer te zetten. Nu sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik een positief gevoel. Want anno 2016 moet je echt boven de rest uitsteken en Remi’s kennis  draagt daar zeker bij. Voor een sterk CV en en helder geformuleerde motivatiebrief is Remi echt aan te bevelen!! Een meer dan tevreden klant.”
Rishi Gopi

Host Axxicom Schiphol

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé

Jurist

“Toen ik Remi’s dienst nam had ik al veel sollicitaties gestuurd zonder enig geluk. Voordat ik op een functie reageerde had ik al het gevoel dat ik geen (positieve) reactie zou krijgen. Na het werken met Remi voelde ik mij meer zelfverzekerd na het reageren op de functie. Nu denk ik dat ik wel meer kans heb om uitgenodigd te worden voor een gesprek.”

Vanessa Laclé
Jurist

“Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde motivatiebrief en het geheel nieuw opgebouwde C.V. Na heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in hetzelfde bedrijf raak je de ‘touch’ een beetje kwijt, je weet niet meer wat de huidige stand van zaken is als je moet solliciteren. Remi helpt je daar uitstekend mee! Tot nu toe super positief, dat je op latere leeftijd nog zo geholpen kunt worden……”

André Zwikker
Productieleider/Senior Operator

“Remi heeft mij geholpen bij het verbeteren van mijn sollicitatiebrief en CV. Hij heeft hier zijn kennis op losgelaten en het geheel tot een grotere hoogte gebracht, door duidelijk en overzichtelijk weer te gegeven wat goed was en/of beter kon. Dit allemaal in zeer korte tijd. Ik zou daarom Remi van harte aanbevelen.”

Siete
Jurist

“Remi heeft 2 sollicitatiebrieven gemaakt/herschreven + een cv. Goede positieve en relevante teksten. Snelle reactie en hij heeft het zeer snel uitgevoerd, binnen één dag. Aanbevolen dus! Goed nieuws: Mijn Mary is dankzij de door jou opgestelde brief uitgenodigd voor een dagdeel meelopen en een sollicitatiegesprek!”

Eric

“Remi levert stukken van goede kwaliteit en heeft mij hierdoor goed geholpen. Zijn kennis is zeer breed en hij beperkt zich niet alleen tot het schrijven van een sollicitatiebrief maar neemt het hele sollicitatie traject met je door en legt alles goed uit. Daarnaast reageert hij zeer snel op mails (ook als hij op vakantie is).”

Musa
Student

“Remi heeft me geholpen met het opstellen van een persoonlijke sollicitatie brief en CV. Ondanks dat hij op vakantie is heb je vaak dezelfde dag nog antwoord. Naast het opstellen van de brief ben ik begeleid tot aan het gesprek en daarna, door middel van Whatsapp en mail. Met als resultaat dat ik uiteindelijk de baan heb! Ik raad Remi zeker aan. Zijn persoonlijke betrokkenheid, snelle en persoonlijke antwoorden. Ook doet hij dit alles op een manier dat ik er zelf ook wat van heb geleerd! En dit alles voor een eerlijke prijs!”

Wesley
Schipper

“Snel en goed resultaat! Bedankt voor je diensten Remi!”

Hi
Student

“Snel, no-nonsense aanpak en super resultaat! Bedankt Remi!”

Rob
Student